Slm kızlar size bir sey danışmak istiyorum lutfen iyice okuyun ve bna yapmam gerekeni soyleyin sizden akıl istiyorum...
27 yaşındayım 2 kizim var en kucuk kızım 1 bucuk yaşında Almanyadayim...
Şimdi benim bir arkadaşım var yani gercekten artık cok yoruldum tavırlarından bazen beni kullandığını duşunuyorum...
Benim arkadaşımda 30 yaşında 3 oğlu var onunda en kucuk oğlu 1 bucuk yaşında eşi yardımcı olur destek cıkar yani bir şey yapmak ısterse eşi ben cocuklara bakarım der benim eşim oyle değil bunu neden mi diyorum konumla alakalı buyuk oğlu 11 yaşında ortanci 6 yani o bebek durmasa oynayacak kişiler var ki bebeği kızımdan kat kat akıllı cok uslu...
Konuma geleyim ben yemek konusunda pasta borek baklava konusunda hamaratliyimdir...
Bir gun benden ıcli kofte istedi 2 kez yaptim kızım bacağıma yapışıp ağlaya ağlaya misafirim var dedi..
2 kez kaynanam geliyor borek istedi actım...
3 kez oğlumun doğum gunu pastası dedi yaptım
Gecen gun borek actım durum yaptim bende istiyorum dedi "bir gun yaparız" dedim artık ben utanıyorum...
Bir gunde kendi kek yapmış normal hep yaptığı şey başka da yapmaz duruma armış dedim banada yaparsin sana geldigimde "ve ilk lafı yaparim ama sende bana baklava ac oldu kızdım o an kek kolay baklava zor dedim gecistirdim bugun msj atmış ses kaydı aynı soyle diyor...
Basta sordu falan ilk mesajında 2 ci ses kaydında soyle diyordu "Benim Canim cok baklava istiyor nasıl yapalım gecen sene yapamadik bu sene evdeysen yapalım istersen bize gel yada ben size geleyim yada kendin tek ac falan " acarız falan dedim bi sıkıntı olmazsa diye ama duşundum bu beni resmen kullanıyor sanki surekli en ağır şeyleri bana yaptırıyor lutfen arkadaşlar ne yapayim bilmiyorum kirici olmak istemiyorum ama biktim artık...
O an bir şey diyemiyorum cunku şok oluyorum şaşıp kalıyorum...
Şoyle bir şey duşundum diyeyim ki ona "ben eşime kendime ve sana baklava acacağımı soyledim eşim cok kızdı bana zaten cok yoruluyorsun 2 kucuk kızın elinde başkasına bir sey yapmanı istemiyorum evede yapma hazır alıcaz arkadaşın kendi yapsın falan dedi "diyeyim boylece artık kurtulurum...