Yeni evliyiz 1 sene oldu ama biz evlendik evleneli annem ve kaynanam bir araya gelmedi eşimle beni cok uzuyor bu sorun, kaynanam ne dediğini bilmeyen bi insan cok farklı, lafım nereye gidiyor demez bile kibirlidir, ama annem cok haklı annem diye demiyorum anlatayım hak verceksiniz.
Dugunden 15 gun once 5 6 kisi ceyizi duzduk kaynanam gelmedi bile gormeye, duğun gunu annem sırtını donmuş soz de tabi annem aglıyordu kadın o an dalgın dusunemez ki, bilezikler kendi yaptıkları bişey tabiki sozumuz yok hatta annem sizin namusunuz dedi ama erkekler konusurken bi gram koydu ortaya biz bilezik almaya gittik sectik gramını vs. dugun gunu herkesin icin de 3 bilezik takıp oburleri daha sonra dediler eyv. Sorun yok ama duğun gunu takı takıldığı an demekte nedir oncesinde soyleyin yanlış mıyım esimin bile haberi yoktu o da o an oğrendi. Annem cok vijdanlı bi insandır kırgın da olsa cenazesi var diye aradı baktım sesler yukseldi aralarında, kaynanam başladı sen sırtını dondun kız alırken ben bidaha gelmem o eve annem de dediki o an dalgındım kız veriyorum sonucta e ben de oglan veriyorum demez mi ay ben delirdim, ne dediğini bilmeyen bi insan sen erkek tarafisin olumlu ol dimi? Annem ameliyat oldu biz evlendikten sonra gecmis olsuna bile aramadı, dugun alışverişini eşimle ikimiz yaptık, daha doğrusu butun duzeni esimle biz kurduk esyası biz sectik yapılacaklara biz koştuk, ama bu esnada kayınvalidem annemi aramadı bile guzelce muhabbet kurmak icin, ilk evlendiriyor sozde lafa gelince benim cevremde cok kız var vs. Diye konusuyor ama gerekeni yapmıyor, sorum şu biz eşimle uzuluyoruz şu virus bitince kahvaltıya cıkaralım diyoruz guzel muhabbet olsun aralarında beraber gezelim edelim ama ben korkuyorum kaynanam yine lafını bilmicek kavga cıkcak diye, annem kinci degildir ama sogudumu sogur buna ragmen cenazesinde aradı ama kaynanamın bu tavırları annemi ondan soguttu, boyle birseye kalkışsak mı yoksa beklesek mi?