Herkese merhaba arkadaşlar biz dun sabah eve temizlikci cağırdık iyi hoş kadın yaptı yapmadığı kısımları tek tek ben gosterip burası olmamış dedim o şekil yaptı. Ben tek bir temizlikci kadın istedim ama erken bitirsinler diye onlar kendi iradesi ile fazla ucret almadan 2 kadın yolladılar.
Kadınlar gittikten sonra tekrar baktım o an gozumden kacanları kadınlar gittikten sonra fark ettim. Buzdolabının arkası leş gibi ! ust mutfak dolaplarıda silinmemiş bende şirkete whatsapptan yazdım boyle boyle diye (RESİM EKLEYECEĞİM) kadına da kirli olan yerleri yolladım ozur diledi yarın bizzat kendi geleceğini soyledi bende teşekkur ettim konu kapandı. Bugun ise yazdığı mesajları atıyorum. Mesajtada yazdığım gibi zaten bir kere temiz olan eve kimse temizlikci cağırmaz ki eve 2 hafta boyunca gitmedik.. Ben kadınlara gorunen yerleri silsinler supursunler diyede o kadar parayı heybeye vermedim. Mutfak camını bile ben soyledikten sonra sildiler. Birde ukala gibi eviniz bu kadar pis mi deyip engelliyorlar. Şirket adı; ZEYNEP TEMİZLİK bu arada. Ve doğru duzgun silmediği bir cok yer var oraları atamadım ama kadına hepsini attım ve once haklı bulup sonradan bu şekilde yan cizmesi resmen hakaret ve dolandırıcılıktan farkı yok. Boyle iş yapanları bir yere şikayet edemiyor muyuz?