Merhaba arkadaşlar olayın icinden cıkamadım size danışmak istedim ben evliyim 1 bucuk senedir. Aile apartmanında oturuyorum alt katta kayınbabamın erkek kardeşi ve eşi onun ustunde kayınbabam lar onun ustunde de biz oturuyoruz. Kaynanam gorumce de gebzede mahsur kaldı gelemiyor
Bu ramazanda kayın babam tutturmuş amcanız yani kardeşini iftara cağırın iftara cağırın diye kayınbabam eşime gorumceme hic değer vermem iş vermezde hic istememiş cocuklarını kaynanamıda hep ağzı kufurlu sinirli agresif bir adamdır. Hic cevreside yoktur. Bende babamları iftara cağırmıştım tabi kbabamdan, kucuk benim babam. neyse kbabamada ramazanda biz bakıyorduk babamı iftara cağırdık niye benim kardeşimi cağırmadınız onları cağırdınız diye gelmedi evimize babamın yanına aşağıya kardeşine indi. Şimdi kardeşini de iftara cağırıyoruz gelmiyorlar tribe girdiler sonra de gorumcem eşimi arayıp azarladı işte niye once onları cağırdınız diye felan, yani ben mecburmuyum zorlamı iftar vereyim sırayla cağıracaktım zaten siz olsanız ne yapardınız