Konu acmıştım hatırlayan hatırlar esim ailesiyle goruşmeye zorluyordu annem arkamda liseyi bitirene kadar calışır sonra guvenlik falan olurum demistim her kez burda destek oldu git dediler ben dinlemedim gitmedim barıştım ailesiylede goruştum . Ama oyle cok baskı yaptı ki bana evde duşmanmışım gibi davranmazlar başladı. Her anlamda yuzume bakmıyordu. Iyice kendini bir şey sandı. En son beni yeri yatırıp baya dovdu ki tanınmayacak haldeydim ve ben gene gitmedim bu sabah ani bi kararla cıktım geldim. Bosancam . Şuan mesleğim yok isim yok kızım kucuk ama annem okulu bitirip bi şeyler yapana kadar bana ve kızıma destekci. Hic uzulmuyorumda cok denedim cunku. Ama bu gun ben gittikten sonra bana bu sefer gercekten bitti işte face instagram acıp butun kadinlara yazicam ki gelmeye yuzun olmasın affetme beni bidaha gibi şeylerle canımi sıkıyor. Sanki beyefendi beni terketmiş daha annesinin dizinden ayrılmamış pislik. Neyse bende o yazdıkca sinirim bozuluyo uzulme değilde kızıyorum. Cevap vermiyorum . Ne kadar zamana gecer bu. Bide surekli ben pişman olmam 2 rus karı alırım hayatımı yaşarım sen cekersin diyo . Ne zaman biter bu sozlu uğraşmalar