top 10 tarzı bir kanal ile gidiyordum aylar once fakat reklamnı vs. yapamadım fazla ve videolarıda yaptırıyordum fazla gidemedim birde para kazanması acık olmadığı halde adsensem başka sebepten banlandığı icin kanalın para kazanmasıda kapandı elimde kaldı videolar bu tarz kanalla uğraşanlara videoları satabilirm.

Kısa Bilgilier

-Ornek video aşağıda vardır.
-Videoların 60 ı kanalda yuklu yani para kazanması filan kapalı videolaırda gizledim satın alan kişiye direk kanal şifresiyle verilicektir.Ayrıce 6 videoda arşiv halinde gonderilicek.
-Videolar %100 ozgun değil yani videoların benzerini youtubede denk gelebilirsiniz.sadece kendi halinde duzenlenip 0 dan ekleme cıkartma vs. ile hazırlanmıştır.
-Video uzunlukları 2,5 dakika ile 13-14 daikaya kadar cıkmaktadır.
-Video etiketleri resimler vs. herşey vardır.
-Seslendirme ingilizcedir fakat gercek kişi tarafından değil belli sitelerde yazıları seslendirme halinde yapan yerlerden alınmıştır fakat gercek seslendirmeden pek farkı yoktur.Ornek videoda gorebilirsiniz ve gorduğunuz kanalda alan kişinin kanalı olucak videolar o kanalda yani.
-Videoların tanesini en 10 ile 30 tl arasında yaptırdım(uzunluklarına gore) yani 66 video icin 1500 tl civarı para harcadım.
-Alan kişiye videoların %100 ozgun olmadığını ve seslendirmenin robot tarafında yapıldığını tekrar belirtmek isterim.

66 video icin istediğim fiyat;800 tl ufak tefek pazarlık yapılabilir kanal kapak fotoğafı vs. kullanmak istersede kullanabilir.

İletişim;Pm veya skype;yasinsir11

Ornek Video