Slm kızlar hayırlı ramazanlar
Burada hani hep denilir ya negatif insanlardan uzak durun,ruhunuz emilir diye peki ya bu negatif insanlar aile ise be olacak..Kendimi bildim bileli sorunlu bir ailem var o yuzden ilişkilerimiz pek iyi değildir,kardeş olsun ebeveyn olsun..kavgalar,gurultuler arasında buyuduk hala da annem babam kavga eder..
Ve ben artık dertlerden bunaldım,annemi her aradığımda cok kotu bir ses tonuyla acıyor,artık anlatmıyor ben de sormuyorum,biliyorum da zaten ama artık yoruldum,annemin ses tonundan bile yoruldum..goruşmemeyi denedim o da olmadı,yapı olarak vurdumduymaz ne halleri varsa gorsunler,zaten anlaşamıyoruz diyemiyorum,ben de kendime dert ediniyorum..normalde esprili,gulmeyi falan severim ama ailem ruhumu emiyor..annemle konuştuğum gun sinirli,agresif mutsuz oluyorum bu oğluma da yansıyor
Boşanan,bi ablam var 4 cocuğu var annemin derdi hep o zaten yani bitecek bir sorun değil..ablama cok destek oldum ama ters duştuk,hic bir şekilde kafa yapısı duşunce olarak uyuşmuyoruz en son tartıştık cok ağır kelimeler kullandı ben de oyle ama gizli gizli bi kere para gonderdim şuanda da ramazan filtremi vermek istedim annem verme istemiyor bende başkası verdi diyemem dedi...Amaaan ne haliniz varda gorun tum kırgınlıklarıma,kızgonlıklarıma rağmen hala duşunuyorum sizi ama icinizdeki kin bitmiyor,o zaman herkes kendi başının caresine baksın diyip,bu negatifliklerden uzaklaşmak istiyorum..bu mumkun mu bunun icin ne yapabilirm...