dun buraya hic arkadaşım olmadığı icin aralıklarla yazdığım gibi yine yazacaktım. Biz iki tane hasta bakıyorduk evimizde biri babanemiz biri dedemizdi. Babane iki senedir bilinci acık olsada surekli ahh diye bağırır benim sabrım bazen kalmazdı. Acı cekerdi. Sesi her zaman beynimdeydi dedemede kaşıkla su icirirdik.İkisi aynı odada kalırdı. Babanem 2 haftadır aynıydı aralıklarla bağırırdı. Bugun dedeme yemek yedirirken yine bağırıyordu artık dayanamadım ve kulaklık takıp muzik dinledim bir yandan yemek yedirip bir yandan Allahım sabır ver bizlere babaname şifa ver diyordum. Babanemede bulgur , corba yoğurt yedirdim cok guzel yedi hatta bana şarkıyı sesli soyledim diye delirdin sen dedi. dedim bağırmak nasıl oluyormuş gordunmu demiştim. Şimdi biz cok guzel baktık ve ben hastalara bakarken kpss sınavımada calısıyordum. Buraya daha once yazmıştım. Şu an cenazesı bizimle yarın defnedilecek başında okuyorum. Gercekten olum bir anlıkmış biz hep sesini duyarken babanemin o olum sessizliğini duyamadık. Oysaki hangi saat aralığında oldu bilmiyoruz. . Allah mekanını cennet eylesin virusten dolayı kimsecikler gelmedi bir fatihanızı esirgemeyin Allah razı olsun