Merhaba Arkadaşlar . Yakın bi zamanda kanal satış konusu acıcagım inşallah . Şuan Stok işlemleri devam ediyor . Bende bu surecte sizlerin fikirlerini almak istedim.

Oncelikle belirtmeliyim ki bu işten bi kar'ım yoktur Ekipte 2 Bayan 3 Erkek olmak uzere 5 kişi vardır , Hepsi Oğrencidir Bu kişilere bizzat tarafımdan oğretilen şekilde kanalları acmaktadırlar . Youtube işini bilmezler , işin en guzel tarafı burda , kanallarınızın iceriğini zaten gormezler , gorseler bile sadece gorurler

İşin Ozeti Sloganımız Belli : Bayan Eli Değmiş Kanallar

Şimdi sizlere soruyoruz kanallardan beklentiniz nedir , nasıl olmalı , yorumlarınız bizim icin cok onemli. Aboneli kanal mı istersiniz , Video atılmış kanal mı istersiniz , Aboneli kanalın fiyatı ne olsun , yok kardeşim bize duz kanal ver yeter mi dersiniz
Kanalları acarken EXEL'e şunuda not edin dediğiniz birşey var mı ? vsvsvs . Goruşlerinizi bekliyorum .

İlk Etapta Onaylı Kanal ağırlıklı , Onaysız ( Youtube Kanalı Acılmamış ) , Sipariş Uzerinede Quiz Kanal Satışı yapabiliriz. Şimdilik Quiz kanal stoklaması yapılmıyor . Dediğim gibi sipariş uzerine .

Kanalları stoklamaya başlayalı 2 haftadan fazla oluyor , her zaman eski tarihleri kanallar satılcaktır . Bekletilmiş kanallar .

Bu Piyasada Olan Arkadaşların Goruşlerini Daha Cok Bekliyorum

DEVAMI : http://www.ytpara.com/youtube-alisve...-aciklama.html