Uyuyamıyorum dinlemiyorum,,valla kafayı yiyicem. Cocuğu uyuttum bende uyuyayım dedim yarım saat e kalktı .o kalkınca bende kalkmak zorunda kaldım .nedendir bilmiyorum aşırı derece de bana yapışıyor bukadari normal değil hala 7.8 aylık bebek gibi evde bile rahat bırakmıyor beni ,yemin ediyorum nasıl yemek yiyorum nasıl uyuyorum hic bilmiyorum anlamıyorum.bi iş yapmama izin vermez bi kahve bile icemiyorum surekli peşimde .yanimda dursa sıkıntı yokta tehlikeli şeyler yapıyor masaya cıkıyor sandalyede ayağa kalkıyor.surekli bı kudahale icindeyim dusucek diye.ben rahat bı annede değilim .hep bı korku kaygı aman bişi olmasın aman başına bişi gelmesin surekli tetikteyim.yani gercekten cok yorgunum bitkinim,şuan bile yanımda koltukta tepiniyor.bi yandan tutup bı yandan yazmaya calışıyorum ,,kizlar ben cok bunaldım herşey ustume ustume geliyor .uyumak istiyorum dinlenmek istiyorum muzik dinlemek kahve icmek istiyorum ( Allah cocugumu bağışlasın) ama bazen gercekten cok bunaliyorum .oturup saatlerce aglamak istiyorum.biliyorum bı iki saate sakinlesicem ama ara sırada kendimi cok kotu hissediyorum napicam ben .... Cocuğum surekli peşimde neden boyle davranıyor bilmiyorum