herkese selamlar, sizlere akıl danismak istedim arkadaslar...sitede mutlaka evlenip boşanmış bir erkekle evlilik yapmış kadinlar vardir... bunun ne gibi zorlukları oluyor? benim hikayeme gelirsek, birisi ile tanistim, kendisi daha bosanamadi koronavirusten dolayi adliyelerin tatil oldugunu one suruyor ama adliyeler bir acılsın hemen dava acicam dedi.. daha tanışalı 1 bucuk, 2 ay falan oldu... ama bu sure zarfında hergun beni ikna etmeye calışıyor bir ilişkiye başlayalım evlenelim diye... ben daha cok erken olduğunu duşunuyorum, hem şu an işsiz zaten virus dolayısıyla... şu an annesi ile kalıyor, ayrılacağı eşinden biraz bahsetmek gerekirse, ikinci evliliğini bu bahsettiğim adamla yapmış, ama onun anlattığına gore gozu paraya doymayan, hicbirseyden memnun olmayan, durmadan kabga cikaran bir kadinmis, nerdeyse 100 bintl, masraf yapmışlar duğun-balayi-evlilik-mobilya icin... hergun kavga ediyorlarmış ve kadın bundan habersiz hamile kalmis, evi terkedip babasinin evine gitmis... arastirdigina gore bu kadinin ilk evliliği de bu siddetli gecimsizlik yuzunden bitmiş.... herneyse, yani temmuz gibi baba olacak benim tanıştığım adam, yani boşanmış ve cocuklu bir adam beni bekliyor benim cok korkularim var bu konuda, sonucta uvey anne olacan yani kolay degil ama o bana hicbirşey icin telas etme, ne olur ne biter bilemezsin diyor, cocuga dna testi yaptiracam benden bile olmayabilir dedi... eşini engellemis butun sosyal medyadan, gecen bana bir elran resmi atti, instagramda yeni, sıfır takipcili bir hesap 56 kere goruntulu goruşme istegi yollamış kendisine, bu benim ayrildigim esim, baksana benle barışmaya calisiyor, hatta arkadaşlarımdan bana haber yolluyor barismak icin, ama benim gozum senden baskasini gormuyor, onla artık işim yok, bana cehennem azabi yasatti 2 yilda, senden baska kimse ile omur gecirmek istemiyorum falan diyor....ne yapsam bilemiyorum.m denesem mi, kestirip atsam.mi.... ilerde pişman olur muyum? cocuklu adamla evlenmek nasil birsey , gerci cocuğa annem bakicak diyor ama........ bana tavsiye verin