Merhaba Arkadaşlar, Elimde bulunan +100K İzlenmeye Sahip Youtube Hesabımı Satıyorum. Hesapta bot vs kesinlikle yoktur. Organik Beğeni/ Organik Goruntulenmeye Sahiptir. Para İhtiyacından Dolayı Kanal Satılıktır. Para Kazanma Aktiftir. Aklınıza Takılan Tum Sorularınızı Pm olarak sorabilirsiniz. Kesin alıcı olmayanlar pm istemesin.
Kanal Adı Değişiyor mu ? : Kanalın Adı Değişmektedir.
Kanal Adresi : Pm ile veya Skype ile
Kanalın abone sayısı : 96
Toplam video goruntulenme sayısı : 144.834 Goruntulenmeye Sahip Surekli artmaktadır. Kesinlikle Bot Vs Cekimi Yaptırılmamıştır. Tamamen Organiktir.
Hesap Kayıt Tarihi : 30 Mayıs 2015 Tarihinde Video Eklemişim Tam olarak hesabı ne zaman actım bilmiyorum ama 1 Yıllık Diyeyim. Daha fazlada olabilir. 9 Ay ustude olabilir nasıl oğrenebilirim bilgi verirseniz tam tarihinide soyleyebilirim.
Kanalın dili : Turkce
Kanaldaki videoların turu ve sayısı : Komedi Turu. Elle Yuklendi Bot Vs Yoktur. İcinde 1 adet Video Vardır.
Hesabın herhangi bir ihlali var mıdır ? : Herhan gibir ihlal soz konusu değildir. Uyarı vs yoktur.
Hesap herhangi bir sebepten engel yedi mi, yediyse sebebi neydi ? : Hayır Herhangi bir sebebden ban yemedi oyle bir durum soz konusu değildir.
Kanala 15 dakikadan uzun video eklenebiliyor mu ? : Bilmiyorum Nasıl bakılacağını soylerseniz onuda oğrenebilirim.
Kanalda ozel kucuk resim izni var mı ? : sanırım var
Kanal uzerinden para kazanma aktif mi ? : Aktif.
Hesapta adsense engeli bulunuyor mu ? : Hayır Bulunmuyor.
Kanal Hakkında Ek Bilgi : Herhangi bir ban uyarı bot cekimi gibi şeyler kesinlikle yoktur. Tamamen organiktir. Kanalda olan 1 videoda yorumlarda bulunmakta. Alan arkadaşa her turlu desteği verebilirim. Ne tur destek derseniz nasıl videolar yuklemeniz gerek videoları nasıl bulursunuz, nasıl editlersiniz, nasıl daha guzel yerlere getirebileceğiniz hakkında desteği verebilirim.
Kanalı Satma Amacım : Bu sıralar biraz paraya sıkışığım elimde ki facebook sayfalarını sattım, Kanalım kaldı ve bunuda satmak zorundayım ne yazık ki. Umarım alan birisi cıkar ve ihtiyacımı gormuş olurum. Şimdiden alacak olan arkadaşa hayırlı olsun.
Hesap Fiyatı : Duşunduğum ve ihtiyacımı karşılayacak olan para 100 TL'dir fakat pazarlık yapabiliriz. Oğrenmek istediğiniz tum detayları pm atarak veya konu altından pm isteyerek alabilirsiniz.
İletişim :
PM ile ve Skype: Teknolojikimam
Herkese Teşekkur Eder İyi Forumlar Diliyorum.
Organik +140K Goruntulenmeye Sahip Kanal Satılık.!!!
Sıcak Fırsatlar0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- Sıcak Fırsatlar
- Organik +140K Goruntulenmeye Sahip Kanal Satılık.!!!