Şoyle ki kargo dağıtım şirketimiz var daha doğrusu babamın ben kendim sağlık sektoru calışanıyım ama yeri geliyor işler yetişmiyor hele bu donemde kurye olarak şirkete yardım sağlıyorum evlere dağıtım yaparak. Şoyle ki salgın hastalığın farkındayım işin icindeyim zaten ama şoyle ki sıcak memlekette oturuyorum 40 derece sıcaklık ve 200 eve dağıtım yapıyoruz tek kişi coğu evin asansoru yok kac kat merdiven cık arabaya bin in yuru ağzımdan nefes alamıyorum bırakın maske takmayı. Pozitif hastalar ile temas sırasında bende gereken her şekilde tedbir alıyorum alınmalı ama bu kargo işini yapanlar anlar imkanı yok maske takamıyorsunuz. Ve muşteri ile zaten 2 metre uzaktan iletişim kuruluyor kapısına bırakılıyor kargo eldiven kullanılıyor buna rağmen o serin klimalı evinin kapısını acıp ama maske tak yaa diye konuşanlara ister istemez artık tahammul edemiyorum cevabı veriyorum. Biraz da kağıt ustunde yazılan değilde pratik hayatta bazı şeyleri değerlendirip yorum yapılsın isterim. Buraya niye yazdın derseniz sosyal medya gucu duyarlılık farkındalık yaratmak amacıyla. Ayrıca maskeyi taksak nefes almak icin ağzımızdan elimizle maskeyi cekip nefesleniyoruz daha cok ağzımıza mikrop goturmuş oluyoruz surekli. Empati yapamayan icin şoyle soyliyim ağzını burnunu tıkasın ve bir kere 3 katlı binayı cıkıp insin derim sadece bir kere dayanılır mi?Konuya beğenmedim diyenler zaten empati yapamayan kişiler bizim işimiz insanlarla olduğu icin her 2 sektorde de memlekette cok var sizden alışkınız