Kızlar malum şu virus illeti ben calışıyorum ve surekli insanların girip cıktığı yerde calışıyorum annem babamla yaşıyorum ikiside tansiyon hastası artı başka hastalıklarıda var kronik 2 aydır bu surecte 1 ay izin kullanabildim daha da izin felan yok bulunduğum ilcede hic vaka olmadı ama olmaycak anlamına gelmez ben her turlu tedbiri alıyorum gel gelelim insanlara iş yerimde iceriye maskesiz almıyoruz geneli ama bi kac tane sivrilen var defalarca uyardım hatta polisi aradım ama hala aynı birde istanbuldan okadar cok gelen olmaya başladıki arabadan inip direkt işyerime gelenmi dersiniz hergun tartışıyoruz ben cok yoroldum artık evleri ayırma şansim yoktu ailemle ama şuan bi şansim var tek kalabileceğim yer ayarladım en kısa zamanda ayrılacağım .Bir diğer mevzuda kuzenim kız istemeye gidecekmiş tutturdu annemi goturecekmiş ya annemse gitmek asla istemiyor ama diyemiyor resmen. erteletmeye calışıyor annem ama kronik hastalar icin tezmmuza kadar cok cok dikkatli olunması gerektiğini soyluyorlar ay duşunmekten bir hal oldum kızlar nasıl engel olucam bu duruma bilmiyorum