Merhaba arkadaşlar hemen konuya girmek istiyorum.Gercekten bir sorun olduğunun farkındayım ama bulamıyorum sorunu yardımcı olursanız sevinirim. Konu eşim ve anlamsız tepkileri.Ornek verecek olursak; dun kızımı duşa koyucaktik kendi mÂyosunu giydi girdi kızım duştan nefret ediyor alıştırmaya calışıyoruz yagmur yağıyor gibi dedik falan neyse sonra kaydırmaz terliklerini giydirdim, kabine girdi eşime dedimki tut şampuanı getiricem mutfakyatdi şampuan tmm dedi, arkamı dondum duşecekti cocuk ıslak banyoda ağladı cocuk aldım hemen duştan vazgecti tabi korktuğu icin esimede hicbirsey demedim niye tutmadın diye cunku taniyorum ama kendi hemen donecektim gormedim falan dedi korkuyla ses etmeyip gectik iceri cicukla oyun oynuyorum herşey normal kendisi geldi gergin yok sen bana şunu dedin beni sucladin diye kendini parcladi birşey demedim sus cocuk var diyorum yok gidip gelip arsız arsız soyleniyor benim sucum değil falan diye bu ilk mevzuydu ikincisinde bu sabah utu yapicaktim getirdik utuyu oturma odasına falan cocuğun suyunu utu masasini uzerine koymuş birden carptı dokuldu yine birşey demedim bu bı celalllendi yine beni sucluyosun hemen kurutmuyorsun falan diye boyle birseye gerilecek bir insan değilim kendi kucuk bir yalnıs yapınca aşırı panik olup sacmalıyor beni sucluyor bugun hastasın dedim oda ne desem bozuk plak gibi aynısını soyluyor cocuğu uyutunca konusuyorum kendisi cocuk uyanıkken konuşur cocuk uyuyunca hic birşey olmamış gibi davranır nedir sizce bu durum ne yapmaya calışıyor sizce teşekkur ederim şimdiden yorumlarınız icin