kızlar artık eşimin her gunki telefon trafiğinden bıktım. tartışıyorum anlamıyor kusuyorum anlamıyor duzgunce konuşuyorum anlamıyor.

ya hergun ya da mutlaka iki gune bir uzun uzun telefonda konuşur. bugun konuşmasa yarın mutlaka! artık bıktım ya!

dizi-film izleriz bi telefon gelir diziyi durdurur acar o telefonu. ya meşgule atsana meşguluz işte beraber vakit geciriyoruz ne bu saygısızlık.
en az yarım saat konuşur abartmıyorum EN AZ yarım saat. bunun bi de fazla olduğu da oluyor. ya ben her allahın gunu ailemle konuşacak bu kadar şey bulamıyorum.
hep bi boş muhabbet yok saclarını nerde tıraş ettirdin, yok ne yedin ne ictin yok bahceye şunu yaptık boyle yapacaz yok hayvanlar yok yeğenin şoyle yaptı vs vs sacma sapan boş muhabbetler.

cayımız bardakta kalır dizimiz yarım kalır benim moralim yerlere iner. birlikte vakit geciriyo oluruz pat goruntulu ararlar veya eşim arar. bi de acmayınca hesap soruyolar acmadın diye. adam evine gelmiş belki musait bi zamanda değil belki karısıyla işi var neyin hesabını soruyosun. ama buna izin veren eşim. en buyuk suclu o.

ya artık ben bu yuzden akşam yaklaşınca geriliyorum eşimin sırf bu yuzden eve gelme saati yaklaşınca strese giriyorum cok bunaldım.
bi de haklıymış gibi benim suratım duşunce bana kızıyor ya hic utanmadan. biz beraber doğru duzgun vakit geciremez olduk her gun evimizin icindeler resmen.
normal mi bu ben mi abartıyorum sizinkiler de boyle mi cidden? evet boyle hepimizin evi boyle derseniz susucam tartışma cıkarmıycam bu sefer.