Kizlarrr merhaba.Ilk defa konu aciyorum.3 yillik evliyim.oncesinde de 7 aylik birliktelik vardi bu birliktelik sirasinda esim babasini kaybetti ve benim kaynana dul kaldi maalesef.Sonra ben kendimi bir teselli silsilesi icinde buldum ki megersem ben anne kuzusu biriyle evlenmisim de bu vefat sureci benim kafami karistirmis.Sonra neler oldu.Benim esim 2 ablaya 1 anneye 1 eşe yani 4 kadin arasinda kaldi.Ablalarina da duskun cunku onlarin evliliklerinde de problem var.Kayinpeder de olmeden once ayri koyde yasiyomus esinden.Biz evlenince basladi kopmaya olaylar.Yeni evlendik ve her ay Istanbul Izmir arasi dokumaya basladik.Biz gitmedigimizde kaynana istanbulda gorumcemde kalinca oraya tasiniyoduk.Gelmeler gitmeler derken ben bunlarin hepsini uzuntulerine verip sesimi cikarmiyordum.1 sene 2 sene 3 sene derken son 1 senedir Amerikaya tasindik.Orada esim surekli annesini dusunmeye gunde en az 2 kere kamerali hesap vermeye bana hircinlasmaya basladi.6 ay sonrasinda da annesini basima dikti.Kaynana da tam esma sultan.Neyse anneme oyle deme anneme boyle deme derken kizlar ben patlatim ve esim evden kovdu ve ben amerikadan turkiyeye baba evine dondum.Velhasil ben bu adami bosamaya karar verdim.Daha oncesinde de annesiyle ilgili sorunlarda bana bosanalim ben bukadarim diyordu.2 aydir ayriyiz ve bu aksam dananin kuyrugu kopacak arkadaslar.Size ana kuzusu ile barış saglanir mi duzelir mi bilgisini saglayacagim