Kızlar merhaba uzun suredir uye olmadan takip ediyordum şimdi sormak icin uye oldum
Eşimle tartıştık daha doğrusu ben konuyu actım o da karşılık verdi oncelikle 8 yıllık evliyim 2 de cocuğum var iki konu vardı tek tek anlatacağım biraz uzun olabilir ikisini birlikte acınca patladı gibi oldu
İlki cuma gunu aileleyle yemek yiyorduk eşim bana bişey uzatırken mehtap yerine melek dedi bi an bozuldum kayınvalidem falan da aa yanlış soyledi falan dedi eşim ısrarla aaa yok melek dedim dil alışkanlığı falan dedi. Melek diye bi tanıdığı var daha doğrusu iş arkadaşı haftada 2 gun işe gidiyor ama her defasında melek varmı bilmiyorum nobet usulu kızı da tanıyorum yani gordum bi kac kez normal bi kız nişanlı hatta duğunu yakın cok bozuldum ama o ortamda bişey diyemedim cunlumkızla 2 yıldır falan aynı yerde calışıyor biz 10 yıldır birlikteyiz iamimi karıştırmasına bozuldum
İkinci konu ise gece tam yatağa gecerken gun icinde sacma bişey anlatmıştı bi tanıdığı cıplak ayaktan tiksiniyormuş falan tarzı bişey bende yatarken esprisine cıplak ayak sorun olmaz değil mi dedim gulduk sonra dedi ki biliyor musun gerci nereden bileceksin hayat kadınları cıplak ayakla seks yapmayı hakaret olarak algılıyorlar ben senin karınmıyım gibi falan sacma bişeyler soyledi sen nerden biliyorsun dedim bunu butun erkekler bilir gibi bişeyler soyledi ama aşırı bozuldum. (Acıkcası hayat kadınıyla bi işi olduğunu duşunmuyorum cunku sağlığına cok duşkundur temizlik hijyen acısından ) akşam bişey demedim ama hem sinirlendim hem bozuldum yuzum duştu tabi salak gibi ne oldu falan diye sorup duruyo bi insan boyle guzel salağa yatar anca o an cok sinirliydim konuşsam bayğı bağrır cağırırdım sabah konuşayım dedim akşam sana sinirlendim dedim durdu ben o kadar sordum niye soylemedin diye soylenmeye başladı diğer konuyuda soyleyince ben ard niyetliliğim kotuluğum kafamın başka calışması dengesizliğim bisuru şey soyledi lafla tartıştık sonrada cık git gozum gormesin dedi( Sonra durdu git arka odaya dedi) ki bilir cıkar giderim sonra kapıya yoneldim defolur giderim gormez gozun diye (en son boyle bi tartışmamızda tokat atmıştı 3 sene once) enson bunu yaptığında hatırlamıyorsun herhalde ne olduğunu dedi bende tamamen attı şarteller kaldır o elinş bakıyım bidaha varmıyım burada bi tokat at geri eve Donmem dinim imanım uzerine yemin ederim dedim hala boyle aptal saptal laflar ediyor kilitledim kendimi yatak odasına gelmiş gel cocuğun altını değiştir diyor bide utanmadan kızlar ben haksızmıyım suclumuyum hakikaten bende mi sorun var