Benim bir ilişkim var iki seneyi gecti. zamanında kızlarla konuşmalarına numaralaşmalarına şahit oldum İnstagram uzerinden hem de bir değil iki değil. Bu olaylardan sonra instagramdan her kız ekleyişinde rahatsız oldum hep sildirdim aklıma onceki yaptıkları geldi artık kızlarla goruşmek bile istedi. Ben senden ustunum eşit değiliz diyor surekli beni kısıtlıyor ama kendine karışmama musade etmiyor bana itaat etmek zorundasın diyor beni mutlu etmeyi beceremiyorsun diyor oysaki her istediğini yapıyorum affediyorum. Bir de evlilikten bahsediyor birkac gun sonra da mutlu edemiyorsun diyor. Ne olacak bu işin sonu. Bitmeli mi sizce. Artık bitmeyi de ciddiye almıyor defalarca yaşandı cunku. Universiteyi de bitirdim bu sene guzel bir ortalamayla hem de insanlar beni başarımla ve guzelliğimle niteler daha cok ovunmek icin soylemiyorum asla haddim değil. Cok sabırlı hoşgorulu bir insanımdır insanları Asla kırmam kırmak istemem. Kafamı cok yoruyo beni cok uzuyo ama eski anılarımız aklıma geliyo ayrılmaktan da korkuyorum ne olacak bu iş bir fikir verin
Uzun oldu ama hakkınızı helal edin şu gunlerde sevaba girersiniz valla ♥