Yazımı gunun hangi saatinde okuyorsunuz bilmiyorum belki şimdi belki başka zaman fakat bana yardım etmenize gercekten ihtiyacım var.Lise yıllarımdan beri hic tanımadığım, alakam olmayan kızlar bana duşman kesilirdi.Omuz atmalar mı dersiniz laf sokmalar mı. Hatta bir keresinde hırkamı oğretmenim nerden aldın yakışmış dedi diye ertesi gun hırkamı calıp yaktılar.Samimi soyluyorum o zamanlar konu ney ne yaptım onlara hic bir fikrim yoktu.Şimdilerde anlıyorum ki sacım ,fiziğim dikkat ceken guzel biriyim.Ovmek değil yanlış anlamayın olanı soyluyorum. Guzel olduğumu bir cok kişi soyler.Anladım ki konu kıskanclıkmış.O zamandan bilirim ki illa birileri bana duşman olacak.Evlendim ve 3 yıllık evliliğimde de aşamadağım kocamaan bir problem geldi alnımın catına dayandı. Bir coğunuzun da muzdarip olduğu şey. Kayınvalide.
Evet evet kendisi hic sevmez beni.Sevmesin de saygı duysun derseniz en ufak orneğimi vereyim kvalideme gittiğim zaman kız kardeşi ben ve o ucumuz otururken bir anda kız kardeşi ile yatak odasına gider kapıyı kilitler ve ben saatlerce tek başıma kalırım orada.Saatlerce odada konuşur dururlar.Ki arkamdan soyledikleri hatta eşime mesajlarda yazdıklarını okuyunca bana olan her şeyin formaliteden olduğu aşikar.Fakat eşim ısrarla mesajlara rağmen annesinin kaynanalık yapmadığını savunuyor.Evet son iki aydır eşimin arkadaşlarından tutun da ailesine kadar ara ara şoyle bir mesajlarına goz gezdiriyorum.Ki beni buna iten şey annesi ile olan konuşmaları oldu.Evet hata telefonunu karıştırmam fakat bunu inkar edemem.Eşime bir suru benim hakkımda kotu şeyler yazıyor arkasından hemen acıtasyon yapıyor.Tabi eşim de annesini onaylayıp o da kotu şeyler yazmış.Bu olay iki ay once oldu fakat ben hala unutamıyorum. Eşim ne kadar bir daha yapmayacağım diye soz verse de olayın uzerinden 2 ay gecti ama eşim annesi ile telefonda konuşurken ben hep diken ustunde acaba ne dedi, kocam ne diyor diye kendimi onları dinlerken buluyorum. 3 yıllık evlilik surecim ise :
Bir yıla yakın eşimin ailesi ile yaşadık, sonra ayrı eve cıktık 2 yıl aynı şehirde yaşadık derken 3 yıl sonra sonra başka ildeyiz şimdi.
Fakat benim sorunum kayınvalidemin ne soylediği kufurleri, hakaretleri ne de soktuğu butun laflar hic bir şeyi unutamıyorum.Bunu nasıl atlatacağım bilmiyorum ama inanın kafamda surekli ona karşı şoyle derse şunu derim şu olursa şoyle yaparım gibi bir suru plan.Gardımı aldım bekliyorum gibi.Bende travma oldu.Gunun her saatini resmen kayınvalidemle yaşıyorum.Seyehat yasağı kalkarsa bir ay sonra sonra eşimin memleketine gideceğiz.Ve inanın hic gitmek istemiyorum.Belki diyeceksiniz sen gitme diye ama eşime annesi iki ağlasın hoykursun poykursun hemen aklı celinir. O yuzden inat ettim yalnız da bırakmak istemiyorum.Onlarda 4-5gun kalıp oradan başka şehirde yaşayan kendi aileme gececeğiz orada da 4-5gun kalıp doneceğiz. Ama gelin gorun ki surekli evliliğimi baltalamaya calışan bu kadından fiziken kurtuldum fakat beynime yer edişinden başka memlekette de kurtulamadım.