Merhabalar benim 6 aylık cok ama cok karmaşık bir ilişkim var yaşım 27 erkek arkadaşımı gercekten cok seviyorum. Ama cok dengesiz bir insan mesela flort donemimizde konuyu ne yapıp ne edip hep cinselliğe getiriyordu hala oyle aramızda cinsel birliktelik olmadı ben sıcak bakmıyorum hala istiyor bu burada dursun asıl mesele cok kanıma dokundu ve simdilik ayrıldım . İliskimizin başında bu bana bir kızdan bahsetti eski sevgilisiymis kız icin bana dediki kız bana takıntılı aşık surekli mesaj atıyor rahatsız ediyor beni bulamasa anneme ulaşıyor falan ben kızı araştırdım gayet sosyal cevresi geniş erkek arkadaşıma oranla aşırı rahat bi kız. Neyse bu benim aklımdaydı zaten . Gecen gun bir fake hesap bana mesaj attı kız sen X le mi sevgilisin diye alaycı bir şekilde bende o kız olduğunu anladım hakaret ettik birbirimize bir baktım kız bana sevgilimin gecen hafta ona yalvardığı mesajları gonderdi. Sevgilim kıza nolur bana sans ver bana guven yeniden birlikte olalım falan yazmış kız kabul etmemis sana guvenmiyorum demiş ben kıza yalan bunlar falan dedim bir de ne atsın bu sefer bana... sevgilim bana amcam oldu istanbula gidiyorum dediği zaman (gercekten oldu) cenaze evini bırakıp kızla buluşmuş kız o gun cekilen fotoğrafı attı bana ve kızla uzlaşmacı konusunca arkadasca bir buluşmaydı ben aranıza artık girmeyeceğim benim tek amacım bana daha iki gun once sevgilin barışalım diye yalvardı şimdi seninle olması zoruma gitti ya ben onun teklifini kabul etseydim demek ki yuzustu kalacaktım dedi ozur falan diledi bende sevgilimi terkettim şimdi gunlerdir bana yalvarıyor o kız bana takıntılı aşik diye sizce kime inanayım kafam cok ama cok karışık buluştuklarında ilk mesajı atan yine benim sevgilimmiş ama kız da bana mesaj attı ya orda dedim ki acaba kız takıntılı manyak mı gercekten
ARKADAŞLAR KONU BANA AİT DEĞIL COK YAKIN ARKADAŞIMIN ISTEGI UZERINE ACTIM İZİN YOKSA SİLEBİLİRİM