Hayırlı ramazanlar...

Ben 10 yıllık evliyim iki tane de evladım var.
Evlendiğim den beri tartışmamız cok oluyor ama aşırı basit sebeplerden. Eşimin bana her seferinde soylediği, sen hic alttan almıyorsun ben sinirlenince sen daha cok sinirleniyorsun..

Allah aşkına bu alttan alma olayını benim kafam mı basmıyor gercekten diye duşunmeye başladım.

Benim sinirli bi yapım var kabul ediyorum bunu zaten 2 senelik nişanlılık doneminde de eşime soylemiştim ve anlıyordu zaten ama o da sinirli yani, sinirlenilicek şeye sinirlenmez. En basitinden bişeye sinirlenebilir ama değişik birazdan

Cevreme anlattığım zaman herkes aaa sen haksızsın, kadın biraz alttan alır, sen daha yumuşak olucaksın, yuvayı dişi kuş yapar az sus vs diyorlar, iyi de ben durup dururken sinirlenmiyorum ki.

En son tartışmamızın orneği vereyim size, sizde bana akıl verin ne olur.

Buyuk cocuğum 3 gun babaanne de kaldı, iftar yapmamıza yarım saat kala, eşime dedim ki, anneni arasana bi sesini duyayım cocuğumun cok ozledim (ailesi ile 1 yıldır goruşmuyorum o yuzden ben aramadım) o da sen de ne var yani bi kac gun kaldıysa, dun de konuştun niye aylardır gormuyormuş gibi davranıyorsun diye sinirli bi şekilde konuştu ama bağırmadı. Bende sinirlendim tabi bağırarak bi iki bişey soyledim oda hic cevap vermedi ama o iki gun de doğru duzgun konuşmadı benimle.

Şimdi burda benim susmam mı lazımdı? O zaman ben alttan mı almış olucaktım?