Daha once de babam ve abimin pis olmalarıyla ilgili konu acmistim. Yıllar icinde değişen hicbir şey olmadi. Ve ben hala bu evdeyim ve kafayı yemek uzereyim.

Tekrardan ne kadar pis olduklarini anlatmicam. Merak eden olursa eski konularımdan bakabilirler.

Son zamanlarda beni bunaltan en buyuk şeylerden biri evde surekli icilen sigaralar. Boğuluyorum artık. Nefes alamıyorum . Hele yazin hic cekilmiyor. Hava zaten nemli sicak bide sigara iciyorlar surekli hepten havasız kalıyor ev. Benim odam kor odalar gibi. Yani aslında penceresi var ama bina bosluguna bakıyor.gunes vs. Girmiyor. O yuzden odama giren sigara dumanı cıkmıyor ve sanki bende odada sigara icmişim gibi oluyor.

Bı de evde bitmeyen kavgalar var. Annem babam surekli kavga ediyor. Babam bu sene cok buyuk bir yanlış yaptı. Bosanacaklardi tam kurtuluyoruz derken annem vazgecti tine.

Ben kpssye hazırlanıyordum. İyi gidiyordum ama bu boşanma mevzileri yuzunden 2 ay doğru duzgun calışmadım ve koptum. Hala uğraşıyorum ama hic umidim.yok.bu evden gitmek icin tek yol kpss idi benim icin. Şimdi o da gitti elimden. Mecbur ozelde bir iş bulmaya calisicam. Ayrı eve cıkmak istiyorum eğer iş bulursam ama hem kredi borcum hem.kira nasıl.olur bilmiyorum. Tabii en onemlisi evdekilerin buna asla musaade etmeyecekleri.

Şimdi cikmazdayim. Bu evden herşeyinden nefret ediyorum. Huzur yok temizlik yok. Hergun evisi yapmaktan yemek yapmaktan yoruldum. Annemin kendine hayrı yok artık. Onunda psikolojisi bitik. Ruh gibi oldu.
Ben de artık yataktan cıkmak istemiyorum. Butun gun bıraksalar uyurum. sanki biri ruhumu cekmiş gibi. O kadar bıktım ki. Beni en cok rahatlan sey bir gun olecek olmak. Ozaman herşey bitecek diyorum.

Ne yapabilirim ben şimdi. Kendimi nasıl teselli edeyim ???