Arkadaşlar merhaba,
Sırf bunun icin hesap actım. Uye olmadan siteye ara ara ugrardım. Yorumlarınız gercekten benim icin cok değerli. Gercekci analizler yapıyorsunuz, inşallah bana da yardımcı olursunuz şimdiden teşekkurler.
İlişkim var 4 yıl surdu, gayet guzel gidiyordu hic kavga etmedik diyebilirim cok seviyordum gozum bir şeyi gormezdi cok iyi anlaşırdık hic sıkmazdık birbirimizi hep guler eglenirdik odunlukları vardı ani cıkışları bozmaları falan ama severdim alttan alırdım.. universiteyi bitirdik. İş kurmasını bekliyorduk sonra evlenecektik derken Benden ayrıldı 3 ay hic aramadı sevmiyorum dedi ve bitirdi. Yıkılmıştım 1 ay boyunca ağladım, arkadaşlar ama inanır mısınız birden bire icim soğudu ve başkasıyla goruştum. Bildiginiz hoşlandım ama onunla da olmadı kotu alışkanlıkları vardı istemedim. 3 ay sonra erkek arkadasım geri donmek istedi pişman bi şekilde bensiz yapamazmış yalvardı kabul ettim. Duzgun biri, kac yılımız gecti, meslek sahibi, en yakın arkadasımdı aynı zamanda diye bir şans vermek istedim. 1,5 sene oldu barışalı ama eskisi kadar sevmiyorum artık o aşk bitmiş bende hep onun zoruyla devam ettim sevmedigimi biraz hissedince ustume duşuyor bu saatten sonra ayrılmayız diyor, evlilikten konuşuyorr hep.. Ama bazı yonlerinden sogudum aşk bitince gozume batıyor bazı huyları odundu aniden beni rencide ederdi durduk yere.. Hep alttan almısım sevdigim icin bazı cıkışlarını .. Ve opusme vs yok icimden gelmiyor sadece yakın arkadasım gibi surekli konusuyoruz guluyoruz hep sohbetimiz var gun icinde arar hep Şimdi sorum şu 26 yasındayım sizce duzgun beni cok seviyor diyip devam ediyim mi bu saatten sonra bitiyim mi? O cok uzulecek ondan da korkuyorum aileme nasıl dicem onu da duşunuyorum duvarlar ustume geliyor sanki stresten acaba sonradan sever miyim rahat mı batıyor diyorum ya pişman olursam ilerde ayrılmadıgım icin veya ayrıldığım icin ya sevgilimi arkadaşımı kaybettim ya pişman olursam yaşımda cok genc degil artık cok karısık kafam