Sevgili kk uyeleri sizle hem dertleşip hem de akıl almak istiyorum ben 1 yıllık evli biriyim eşim surekli başkasını sozune gelip evde tartışma cıkaran birisi. Ufacık bir konuya takılıp beni eleştirir hakaretler eder. Ailemin onunde onlara cok iyi davranır ama evde bana soğuk davranır ikimiz calışıyor olsakta hep benden hizmet bekler. Ben yapmazsam ya soğuk davranır gunlerce ya beni veya ailemi eleştirir. Bazen cok ağır hakaretler eder. Bir ablası var surekli eşimi kendi tarafına cekip eşime beni kotuler. Eşim de coğu zaman onun lafına gelir. Eşime duzelmesi icin zaman verdim ama gordum ki ablası her fırsatta yine aramızı acabiliyor cunku eşim buna izin veriyor. Ablası da ne zaman yan yana gelsek alttan altta eşimin onunde bana laf sokar. Artık ben de yıprandım eşimin benim arkamda olmamasından ve boşanma kararı aldım. Ailem ise surekli her evlilikte olur erkekler sinirlenince hakaret ederler diyorlar. Eşimin gelip hatasını anlayıp ben duzelecek değişecem demesini istiyorum eğer oyle olmayacaksa da boşanacam. Ama ailem eşimle konışıp bizi buluşturmak istiyor adım atan yani babam eşim barışmak icin adım atmıyor. Ben artık cok soğudum ama ailem ise cok değerimden duşuruyor sorunları yaratan eşim o yuzden duzeltebilecek kişi de o ama babam kendi duzeltmeye calışıyor. Bu yuzden eşim bana sen ayrılsan bile ailen kendi eliyle seni geri getirlee diyor. Bu yuzden evliliğimde hic değerim olmuyor eşim surekli ailemi memnun etmeye calışıyor beni değil benim istediklerimi onemsemiyor cunku ayrılınca da babamı tanıdığı icin onun sorunları kendi cozeceğini biliyor. Siz olsanız bu durumda ne yapardınız?