Slm kizlar bugun yine sinirlerim tepemde dun gece rahatsizlandim sırtım feci agirmaya migdeme vurmaya başladı gece boyunca acıdan inledim eşim sırtımı ovaladi ilacta kalmamış evde kalkıp bir acile bile goturme zahmetine girmedi sabah yine ağrım vardi gece kadar kotu degildim eşim beni aradı nasılsın dedi aynı ağrım gidip geliyo ha az ama rahatsızım cok dedim bana diyorki akşama misafir var bir akraba bir kac gunluğune yanında calışacak tutmuş adamı yemeğe cagiracak meğer adama da hic sormamıs gelecekmisin diye hic birşey soylemedim halimi gormuştu zaten adamı cagirmazsa incileri dokulecek kalktım ağrı sızı evi temizledim sildim dort ceşit yemek yaptım akşam eve bir geliyo ortağını almış gelmiş yemek kurdum yedi Z....i sonra ortağı lavaboya gitti dedim hani misafirin nerde işi cıkmış gelemedi dedi hic birşey demedim ortağıyla konuşurken akrabasını cağırdığını. Israrla adamın gelmediğini duymuştum birşey demedim eş olmak iyi gun kotu gun degilmiydi nasıl bir koca her seferinde başka bir şey cikartiyo bu bir insan olabilirmi?