Kızlar merhaba duşman başına bi kayinvalidem var. Evlerimizi cok yakın ve taşınma durumumuz şimdi yok . Eli dursa dili durmaz her halukarda huzurumuzu bozar. Kadin bana kafayi takmis halde. 7 24 beraber olmak istiyor. Ama isin tuhaf tarafi ben onu o da beni sevmiyor ama illa gorusmek istiyor. Şu salgın doneminde bile gitmiyoruz diye her gun arayıp ağzına geleni sayıyor. Sunun gelini gitmis bunun gelini gelmis. Surekli kıyas halinde. Kp de aynı . Ikide bir bana mesaj atar (sokağa cıkma yasağı olduğu halde ) aksama sizdeyiz ya da aksama sizi bekliyoruz diye. Kabul etmeyince kotu gelin oldum ki zaten oyleydim...Gecen anneler gunun de gelmiş (o gun de yasak vardı bilirsiniz) niye siz benim anneler gunumu kutlamadınız vay efendim şu bu . Benim kendi annem de cok genc yaşta vefat etti . 3.yıl oldu. Bunu hic akıl edemez mi bir insan . Uzuldum ama bisey de demedim. Gece 3 te falan goruntulu arıyor eşimi guya sahura kaldırmak icin ama zaten vakit kısıtlı sahir mu yapacağız onunla mi goruşeceğiz . Tuhaf geliyor bana bunlar . Eşimin de tek yaptığı susmak ve arada kalmak . Haliyle onunda surekli morali bozuk. Benim de ... nasıl kafaya takmamalı beceririm kizlar bana bi cozum yolu soyleyin lutfen ..