Merhaba hanımlar, şu an cok sinirliyim elim ayağım titriyor. Iki yıllık bir ilişkim var universite oğrencisiyim, her şey yolunda gidiyor onunla bir sorunum yok ama oturduğumuz yerdeki komşularımız beni delirtiyor. Arkamdan konuşuyorlarmış bu insanlar hep. Neymiş efendim kızın sevgilisi var onunla geziyor falan diye. Bu kadınlar annemin arkadaşı, gune girmişler hep beraber. Ama son yaptıkları artık canıma tak etti. Martın başından beri korona yuzunden evden hic dışarı cıkmadım, markete bile gitmedim. Gercekten hic. Universiteler vizeleri online yaptı ramazanda hep onlara calışıyordum. Bugun annem kucuk kardeşlerimi dışarıya cıkardı, kadınlar oturup toplanmışlar annemin ustune gelmişler. Arkamdan iftira atmışlar. Yeni sevgilim varmış, ikinci sevgilime gecmişim ramazanda caddede yeni sevgilimle gezerken bunlara yakalanmışım. Şok oldum duyunca. Şu an sinirden ağladım. Nasıl boyle iftira atıyorlar insanlar? Deliriyorum burda, lutfen bana bir şey soyleyin bunlar yarın obur gun dışarda yine oturur hepsiyle gidip kavga etmek istiyorum, bana akıl verin napabilirim?