Arkadaşlar artık cıldırmak uzzerreyiiimmm
şunu anladım kııı aylarca aynı ev ortamında durunca tahammulsuz olunuyormuşşş...

Eskiden bunun hakkında bi konu daha acmıştım yine gun yuzune cıktı coğunuz ailemi haklı bulmuştunuz.
Bu arada bu soyleyeceklerim tamamen virusten onceydi.
Ben eskiden cok hatalar yaptım ailemin guvenini o an kaybettim zaten arkadaş cevrem yuzunden sigara ictim(artık icmiyorum şukur)
okuldan kactım, evime gec gittim(ama her aradıklarında actım) orta okulda baya kotu arkadaşlıklarım oldu bunun bende cok farkındayım arkadaş cevrem yuzunden olan butun yanlış hareketlerimi kapattım duzelttim uzun zaman oldu aradan 5 6 sene gecti ama hala bana guvenleri kesinlikle yok.Virusu saymasak 1 senedir neredeyse evdeyim asosyal takılıyorum surekli bilgisayardan oyun oynuyorum falan ona bile laf soylediler.

Ben 20 yaşına girdim benim en buyuk hayalimdi para biriktirip turkiyenin şehirlerini gezmek sırasıra ile (AMA TEK BAŞIMA) ama gercekleştiremiyorum surekli uzerimdebir baskı var. Ben şimdi gezemeyeceksem ne zaman gezeceğim diyorum kendi kendime. Gecen yaz anadolu yakasına gidip geri donmuştum eve yarım aat kaldığı halde korkudan 10 dk diyebilmiştim.

Benim ailem haklı olabilir ama 5 6 sene once ki bir mevzu yuzunden bana baskı yapmaları normal mi? ben bir yere gitmeden kendimi nasıl kanıtlayabilirim ki.
Bugunde baya tartıştım cunku eskiden beri doldum artık 20 yaşınagirdim kacıp gitsemde hic bir şey yapamazsın gibi laflar kullandım.
Bu konudaben tamamen kendimi haklı goruyorum cunku gonul rızası ile gitmek farklı kacarak gitmek farklı ve asla kacarak gitmem. o Yuzden anneme hep o zaman sende benimle gel diyorum beraber gezelim diyorum ama yok ucak korkusu mu dersiniz, uzun mesafe istemiyor mu dersiniz ne derseniz. Hic yaranamıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum

ŞİMDİ DİYECEKSİNİZ NE ALAKA AMA HİC BİR ALAKA YOKKKK ARTIK NASIL PATLADIYSAM OLAYLLARI BEN BURAYA GETİRDİM