Kızlar merhaba, bayadır yoktum. Yurtdışı seyahatimiz oldu sonra karantina da kaldık iş yerinde sorunlar oldu vs vs derken uzak kaldım moraller bozuktu.
Ozelden yazanlar olmuş donemedim kusura bakmayın, umarım herkes iyidir.
Gunlerdir icinden cıkamadığım bi durum var, linc is coming hissediyorum ama lutfen abartarak yuklenmeyin bana.

mumkun oldukca ozet gecmeye calışacağım. konu eşim ve eş ailesi. klasik bir bdv konusu yani. eşimle ailesi dışında hic bir sorun yaşamıyoruz. cat pat hepsini atlatıyoruz fakat atlatamadığımız tek konu : PARA. haftalardır aynı evin icinde konuşmuyoruz ikimizinde bıcak kemiğe dayandı.

eşimin babası emekli. kendi evleri ve arabaları var. ust katlarındaki evinde de kiracıları var. başka hicbir gelirleri yok. bana kalırsa muhtaclar diyemem. ihtiyacları var mı ? elbet vardır. birinin cebinde 2 bin olsa 2 bin harcar 10 bin olsa 10 bin harcar o ayrı konu.
ama gayet normal hayatlarını surduruyorlar. belki ucu ucuna bilemiyorum o kısmını. benim ailemin cok şukur durumu iyi. hatta konu acmıştım babam 100 bin tl verdi 2ay once ve ev almamızı sağladı. ihtiyacları yok yani.

bize gelecek olursak. eve duzenli giren para aylık 15 bin civarında. fazlası olur eksiği olmaz, duzenli cıkan para 10 bin civarında (bunun icinde gıda,kıyafet,sağlık,gezme yok) aylık bize 4.5 - 5 bin arası bir rakam kalıyor. İstanbulda yaşıyoruz bu arada.

şimdi benim derdim şu. yuklu bi krediye girdik. ikimizde ozel sektordeyiz ve koşede birikmiş para 0. ben hazır calışıyoken ve ulkenin ekonomiside kotuye gidiyorken hızlıca para biriktirmek istiyorum. birimizi cıkarırlarsa en azından bizi ayakta tutsun diye. eşim aylık 500-750 tl ailesine para gondermek istiyor. ihtiyacları olduğunu duşunuyor. 5 bin kalan paradan 500 tl gozunuze batmıcaktır diye duşunuyorum ama bana gereksiz geliyor. ihtiyacları olsa amenna ama hicbirşeyden geri kalmazlarken neden gonderiyorum o parayı yani ?

1 abisi var devlet memuru ve hic yardım etmez. 1 kız kardeşi var 23 yaşında ve evde yatar ne iş arar ne bişe.
kii benim eski konularımı bilenler bilir ne badireler atlattım mesleğimi değiştircem mutsuzum diye. ben bu şartlar altında calışıyorken ihtiyacı olmayan birine 1 tl vermek gozume batıyor.
ve ben diyorum ki sen ailene 500 gonderirsen ben de gondercem o zaman (kii asla ihtiyacları yok napacaklarsa o parayı) aylık 1000 tl ben neden cope atayım ??

bunun kavgası surekli oluyordu aramızda benden gizlide gondermiş ayrıca gectiğimiz zamanlarda son kavgalarda ortaya cıktı. bende iyice patladım ve bayadır konuşmuyoruz eşimle.
bilmiyorum ben mi yanlış gaddar duşunuyorum kimseyle paylaşamadım fikirlerinize ihtiyacım var.