Arkadaşlar malum bayram ve sokağa cıkma yasağı geliyor.
Kayınvalidemler ve biz tamamen izole yaşadık evimiz yakın birbirine bunu goz onune alarak okursanız daha sağlıklı olur yorumlar.

Zihnimde yasak olursa kayınvalidemlerde kalırız bizimkileri de yasaktan once ziyaret ederiz diye duşunuyordum ama bu fikri hic eşime anlatmadım. Cunku diğer cocukları şehir dışında tek biz varız burada. Dun yasak haberi gelince eşim bizimkilerde kalırız değil mi dedi. Ben de olabilir tabi dedim ama iftara az kalmıştı iyice alıklaştığım bir saatti. İstemiyorsun iste falan filan dedi ben de yok en başından beri oyle duşunuyordum dedim. Ama he he deyip gecti.
Bugun annemle konuşuyordum annem ne yapacaksınız bayramda dedi ben de kayınvalidemlere gideceğiz buyuk ihtimalle daha kesinleşmedi de dedim.(annem sacma sapan bir tepki vermesin diye/beni cok sevip her daim evde istiyormuşcasına(!) kayınvalidemlere gideceğiz desem kendince başka sorun cıkardığından mutevellit)
Eşim şimdi de diyor ki annemlere gidecek miyiz kesin değilmiş ya diyor deli oldum sabahtan beri birbirimize sardık zaten. Gideceğiz seninle oyle konuştuk ya annenlerle konuş da sen dedim. Annemin huyunu biliyorum yumuşatmadan soyleyemem.
Eşimde yapmacık geliyor davranışların iki gundur diyor. Adama sarılsam da yapmacık sırtımı donup yatsam da. Ne yapayım anlamadım.

Bu arada yeni evliyiz ve ilk birlikte bayramımız olacak. Eşimden şunu bekliyordum arefe gununden once aileni de ziyaret edelim demesini. Ama hala demedi. Sırf boyle yaptığı icin manipule edip bunu bile duşunmedin diye trip atasım var.