8 yildir evliliğim akraba evliliği sevdiğim vardı annem zorunla evlendim zamanla esimi cok sevdim ama annesi ne kadar sevdiysem zoru cıkardı laf etti aramız bozulsun diye 3 aylik gelindim annesi yuzunde şiddet gordum engel oldu ağladı gidemedim ama annesi devam etti bide koyde kalıyorum etrafım hepsi dayılarım anlayacağınız birbirlerini tutuyorlar oğluma hamile kaldım esim sofur eve gel dediğim icin kufur ve dayak yedim babası beni sucladı izin vermiyorsun calışsın diye paraları bir maaş yok. kızıma hamile kaldigomda tekrar şiddet gordum hem evin ustundeydim hemde cocuklarıma bakıyordum kaynanam surekli iş yapmıyorum diye şikayet ederdi sinirlenir eşimle tartışırdık. kızım oldu daha 20 gunluklu gene tartışma cıktı kucağımda alınmaya calıştılar uzuntuden surum kesildi kızım surekli hastalıklı oldu anne sutu icmediği icin tartışmalar devam etti vee her seferinde cocuklarımla tehdit ediyorlar beni şimdi de hamileyim 6 aylik 3 d3fa şiddet gordum babam yok sadece annem var kizkardeslerim uzaktalar kendi oz guvenim yerle bir sağlıklı duşunemiyorum kacmak istiyorum cocuklarım var once kendimi duzeltmem lazım fikirlere ihtiyacim var polisi ara demeyin denesem yardim alamam koy diye bizimkilere destek olurlar kaldım evin icinde