Merhabalar hanımlar,
Oncelikle hepinize sağlıklı gunler diliyorum.
Benimki dert değil aslında bir ic dokme. Eski bir uyeyim fakat cok aktif kullanmıyorum. O yuzden hayatımın son uc senesini ozetlemek istiyorum.
Diş hekimliğinde uzmanlığımı yaparken bıraktım, Ankaradan memleketime dondum. 1 yıla yakın ailemin yanında kaldım ve sonrasında yakın bir şehirde ozel bir klinikte calışmaya başladım. Bulunduğum şehirdeki universitede de tekrar uzmanlığa başlama niyetindeyim.
yani tekrar tek başıma yaşamaya, eskiden kurduğum duzenime başka bir şehirde kavuşmuş oldum. buraya kadar herşey guzel şukur...
fakat, calıştığım işyerindeki bayanlar nedense bana vizyonsuz ve sahte geliyorlar. Hepsi evli, ve hayatları tamamen birbirleriyle bağlı gibi hareket ediyorlar. Gereksiz ve fazla bir samimiyet, ev- araba- para mevzuu, ay sen bekarsın evlilik şoyle boyle bilmezsin vb. Bir de işyeri yetmez gibi ev gezmeleri, eşleriyle fln birlikte samimiyetsiz sacma bir ortam. Ben de hatalıyım taviz verdim bu konuda. Hatta bekarsın hepimiz ciftiz gibi yersiz bir şakaları da olmuştu aşırı sinirlenmiştim. Buolaylar zaten beni soğuttu kendilerine karşı. Ocak ayında babama rektum ca teşhisi kondu, aynı donem dedemi yoğun bakıma aldık. Bu ”arkadaslar” inanır mısınız yapmacık ve samimiyetsiz davranıp yanımda olmadılar. Bir şekilde konusu acılınca da sen surat astın bilmem ne diyip uste cıktılar. Elimde değil ben de aşırı soğuk davranıyorum gozden cıkardım bu kişileri zaten. Velhasıl, ben dedemi kaybettim. Bu insanlar yine acımı paylaşmadılar. Bana kalırsa oyle, ama kendileri bir savunuyotrlsr ki kendilerini, ben kapris yapmışım ben onlara suratsız davranmışım... ben hayatımda ilk fefa burda karşılaştım boyle insan tipleriyle. Salgın donemimde de herkes kendi işiyle uğraştk cok goruşmedik. Ama bencidden kapris mi yapıyorum, bu insanları takmamak icin bir akıl verin bana. Aram kotuleşsin istemiyorjm ama merhaba merhabadan ote bir samimiyet de istemiyorum. Ne yapayım?
diğer konu da, eskilerden hortlayan bir adam. Gecmişte baga baya yandığım. Sonrasında Kendisinin evlenip boşanma durumunun olduğu ve benimle de seviyeli bir şekilde“arkadasca” muhabbetimin olduğu. Ama bu donemde sunu farkettim, bu adam dğzenli olarak babamı soruyor, muhabbet ediyor, ev dekorasyonu - yemek tarifi istiyor fln.Duşundum de, bu X gelse vallaha 5dk duşunmem evet derim. yanlış mı yapıyorum, boşlukta mıyım, bu yaştan sonra birisi de cıkmuyor karşıma, bu adamı duşunmekle hata mı yaparım??? (Ayrı şehirlerdeyiz, ama onun bulunduğu şehire duzenli gidiş geliş yapıyorum.) ya da bu ruzgarı nasılkendime ceviririm, bir erkeğe neleri hissettirsem fark eder, vazgecemez. sacmalıyosam da sacmalıyosun ipek diyin nolur