Merhaba hanımlaar

surekli buradaki eş ailesi sorunlarını okuyoruz, yorum yapıyoruz ve biliyorum ki icimizde henuz evlenmemiş ve okudukca 'neler oluyor bu evliliklereeee' diye duşunup aynı şey onun da başına gelecek mi korkusuyla yaşayan bir kesim cici mi cici bekar kızlarımız var...
ben hangi grupta mıyım? henuz cumlelerime depresyonun da vurmamasından belli olduğu uzere, fettan bir kayınvalide şirreti ile tanışmamıs, hatta henuz kv ile hic tanışmamış bekar kız grubundayım tabiki...

2 senedir hayatımda biri var ve şu surecten sonra ailesiyle tanışma ihtimalim var. O beklenen korkutucu raunda az kaldıııı

kayın valide gelin adayını beğenecek miiiiiii? yoksa gelin adayı kayınvalideden korkup bu işi bir daha mı duşuneceeeeeek ?
şaka bir yanı henuz hicbir şey kesin değil. fakat benim merak ettiğim şeyler var. kimisi sevgilinin ailesiyle ne kadar gec tanışırsan o kadar iyi diyor, kimisi ise 2 sene oldu hala tanışmadın mı diye soruyor

icinizde sevgilisinin, nişanlısının veya eşinin ailesiyle tanışanlar o gunun nasıl gectiğini biz bekar kızlarımıza anlatsa da bizde biraz bilinclensek diyorum... o gun nasıl davrandınız, istemede mi tanıştınız yoksa sevgili olur olmaz mı... kardeşleri annesi babası nasıl davrandı sizee... kısaca bize anılarınızı ve pişmanlıklarınızı anlatın hep beraber cekirdeğimizi alıp gelelim hadiii