Merhaba hanımlar.

Şuan cok karmaşık bir ruh halindeyim. Az once gebelik testi yaptım ve sonuc pozitif. Sorun şu ki 5 yaşına girecek kızım ve 14 aylık bir bebeğim var. Karmakarışık oldum. Ne yapacağım, nasıl yapacağım bilmiyorum. Cok erken olmasını bir yana koyuyorum; bir şekilde ustesinden gelinir. Fakat cenemdeki kistlerden dolayı ben 2.5-3 aydır tedavi goruyorum. Hamile kaldığım tarihlerde antibiyotik kullandım. Oncesinde bir dişime kanal tedavisi yapılmaya calışıldı (sinirler uyuşmuyor). Gectiğimiz haftada iki dişime ve uyuşmayan dişe kanal tedavisi uygulandı. Kistler kanallardan sonra alınacak ameliyatla. Dikkat ettim, korundum ama nasıl oldu bilmiyorum. Emzirdiğim icin hapla korunmadık, eşim korunuyordu prezervatifle. Aklımda tonlarca şey. Bebek bakımını duşunmuyorum. Gebelik surecini de. Gerekli yerde yardım alırım ama sağlıksız olmasından odum kopuyor. Gerekmedikce kurtajı da bir secenek olarak gormuyorum. Bilmiyorum allak bullak oldum.

Niye oldu demiyorum, isyan etmiyorum. Yalan değil, hazır da hissetmiyorum. Tam kendimi toparlamaya başlamışken oldu. İcime bir yumru oturdu gecmiyor. İki saattir kimseye soyleyemedim. Cunku herkes yargılayacak. Sadece desteğe ihtiyacım var şuan. Kızımı emzirmeye devam etmeli miyim ondan da rmin değilim.