Arkadaşlar, kısaca anlatayım hikayemi sonra soruma geceyim.
Eşim yurt dışı gorevine gidecekti. ( asker) En son 2 eylulde şehir dışında yanına gitmiştim. Cok guzel vakit gecirdik sarıldık seviştik ağlastik ayrıldık. Birbirimize sozler verdik. Bu ayrılık ne kadar surecek bilmoyoruz birbirimizi yormayalim falan dedik. 10 yillik evliyiz. Cocugumuz yok olmadi.
Sonra eşim suriyeye gitti. Şu savaşın yeni başladığı donem. Oraya gittikten sonra iletisimimiz baya baya azaldi. Ben tabi triplere girdim insanin arayacak hic mi anı zamanı olmaz. Zaten izne de gelemiyorsun ozledim seni yalnızım cok zorlaniyorum vb..
En son goruşmemizden 3 ay sonra yani 30 kasımda internetten bir kadınla ilişkisi olduğunu yakaladım mailinden. Kadının iş yerine aşkların en buyuğu diye cicek yollamış.
Krizler gecirdim tabi. Yıktım ortalığı falan.
Bana " sen cirkefsin" dedi ve ayrılmak istediğini soyledi. Ilk başlarda kabullenemediysem de actım boşanma davasını. 2 hafta once tek celsede anlaşmalı boşandık.
Evimi taşıdım başka bir eve. Yeni bir hayata başladım. Onun butun eşyalarını valizlere yerleştirdim duzenli bir şekilde. Tek bir copu bile kalmayacak şekilde. 13 yıllık iliskimiz boyunca cekindiğimiz yaklaşık 1000 e yakın resmimizi de hediye paketi yaptım bI tarafina soksun diye ... neyse de...
Ben cok iyi biriyim ya. Yıllarca asker yolu bekledim. Onun zor gorevlerine sinirine stresine gerginligine emir vaki tavırlarına egolarına sabrettim. Ailesiyle arkadaşlarıyla sosyal cevresiyle aram cok iyiydi. Anne olmak istedim, onun spermlerinden dolayı tup bebek tedavileriyle de hamile kalamadım duşukler yaptım.
Yani cok guzel alımlı bakımlı tatlı bir kadınım falan. ( kendimi ovmek icin soylemiyorum sadece bunları haketmedim demek istiyorum )
Yani onun uzun sureli gorevlerinde hep tek başına kaldim ve bir kere bile basını ağrıtacak bir olay yaşamadım. Tek olayım ilgi ve sevgi beklentisiydi.
Maddi acıdan onu hic darlamadım. Kendim calışıyorum kazanıyorum falan.
Ya hicbir sorunumuz yoktu yemin ederim. Ben cok mutluyuz birbirimize cok aşığız harika bir evliliğim var sanıyordum.
Şimdi duşunuyorum da, bu adam ışık hızıyla ayrılık kararı aldı ve boşandık da, karşıdaki kadin benden daha mi iyi olacak ? Yani gecmişe donunce ben bu kadına haksızlık yaptım diye hic mi duşunmeyecek? Bizim evliliğimiz aslında guzeldi ben her şeyi kendi kendime mahvettim demeyecek mi? Bu kadın bunları haketmedi demeyecek mi?
Butun sosyal cevresini kaybetti şahıs. Cunku iş arkadaşları, ailesi, kuzenleri, akrabaları yani okul arkadaşları bile malum kişiyi haksız buldu ve bu surecte ki (surec 4 ay icinde oldu bitti ) hepsi inanilmaz yanimda oldular destek oldular ve iş arkadaşlari bile arayip " emrindeyiz neva hanim, neye ihtiyaciniz varsa lutfen soyleyin" dediler.
Erkekler vicdansız mi ? Onlar pişman olmazlar mi? Bir kadını harcamak bu kadar kolay mi ?
Beni aldattığı kadının facesini kurcaladım falan da. Zerre kıskanclık belirmedi icimde. Notr hissettim. Boşlukta kalmış ve kendini birine yamamış bir imaj uyandı. Kendine saygisi olsa zaten evli adamla goruşmezdi. Neyse.
Umarim beni anlıyorsunuzdur