Herkese merhaba. Korona surecinde sadece aileme gidiyorum haftada bir. Uc kişiler ve hep evdeler. Annem babam calışmıyor kardeşimin okulu tatil. Ailem de kronik rahatsızlıklar var , o yuzden eşimin benimle gelmesini istemiyorum ailem de bu konu da tedbirli.

Eşimin ailesi ise aile apartmanında yaşıyorlar , eşimin ailesine hic gitmedim koronadan sonra. Eğer gidersem yaklaşık 15 kişi ile bir araya geleceğim , sadece kayinvalidemlere gidip diğerlerini gormemeyi asla kabul etmezler ben gitmesem onlar gelir, zaten kayinvalidemler de sabah aksam bir arada onlarla dogal olarak bende gitmiyorum ve tedbirli değiller cok dikkat etmiyorlar dışarıdalar. Eşim gidiyor.

Kayınvalidemle telefonda goruştukten sonra beni ozlediğini gorusemedigimizi soyledi ağladı. Bende ozlediğimi soyledim herkes bu durumda vakalarda duşuşler var bu şekilde devam ederse yakında goruşeceğiz dedim hatta gitmediğim icin hamile olduğumu duşundu galiba bebek sordu. Eşim ise annesi ile goruşmeye gittikten sonra bana kendimi eve hapsettigimi en azından annesi ile goruşmem gerektigini soyledi eşimin yanında da kesin ağladı yoksa eşim bu zamana kadar hic gidelim demedi bu surecte şimdi ise boyle diyor ...

Sizce abartan ben mi oluyorum boyle bir durum da eşin ailesi olunca goruşmek mı gerekiyor illa ?