Herşey bu kadar ust uste mi gelir diyorum gercekten kafam karışık sinirlerim bozuluyor kafama takıyorum. Anlatıp en azından rahatlamak istiyorum.

Biz iki kız kardeşiz ablamla annemler altlı ustlu yaşıyorlar bu zamana kadar sorun olmamıştı ama son zamanlarda ablamın eşinin bize karşı tavırlarının değiştiğinin farkındaydım ki ailem de farkındaydı. Eve para getirmiyordu ve ablamı uyardık surekli ne yapıyor bi araştır diye. Ama ablam kabullenmiyordu yani benim Kemalim yapmaz oyle şeyler diyordu resmen. İşi gucu maaşı kariyeri olan biri bu arada calışıyor cok iyi de maaş alıyor kendisi bir bağımlılığı yok. Neyse konu ablam aldatılıyormuş hemde uzun zamandır. Bunu da tesadufen buluyor yani allah artık onune getirdi. İş yerine cıkışa gidiyor markete gideceklermiş eve giderken iş yerleri birbirine yakın olduğu icin erken cıkınca gitmiş normalde marketin onunde buluşacaklarmış. Velhasıl iş yerinde eski calışan biriyle yakalamış ve cıkışta karşılaşmışlar.

Tabi ablam direk kestirip attı calıştığı firmanın ankara şubesine gecmek istiyor boşanma surecini başlattı adamı evden gonderdi aileler duydu herşey bitti yani. Ama ailem de ona guvenip o evi alt ust almışlardı şimdi ablam aileme sizide goturucem ankaraya diyor ama annem istanbulu sevmiyor madem oyle biz memlekete gidelim diyor. Ablam ankarada ben eskişehirde ailem memlekette olacak 10 saat mesafe. Yarın obur gun ben doğuya gideceğim eşimin işi dolayısı ile hem ben hem ablam başlarında olmazsak bugun zor olmasa bile yarın zor olur mu acaba 60 lardındalar daha.
Sizce ankaraya mı memlekete mi gitmeliler ben ne diyeceğimi şaşırdım?

Konuyu acarken moral bozucu ve kafa karışıklığından dolayı karışık yazmış olabilirim kusura bakmayın.