İyi gunler hanımlar. Sevgilimin arkadaşıyla aynı mahallede oturuyoruz. Dun araba yıkatmak icin dışarı cıkmış beni cağırdı gel yakınlarda dolanalım uzun suredir dışarı cıkmıyorsun diye ben de tamam dedim. Dolanırken sohbet ediyorduk konu sevgilime geldi ve cinsel ilişki yaşayıp yaşamadığımıza dair ağzımı aradı. Bunu daha once de yaptığını sezmiştim. Sevgilim bakir biri yani on sevişmenin ilerisine gecmemiş. Uzun suredir arkadaş olduğumuz icin biliyorum bunu yoksa kendi soylese inanmazdım. Sevgilim muhafazakar bir aileden geliyor, arkadaşı da oyle ben ise oyle bir ailede yetişmedim. Arkadaşı muhtemelen benim onu yoldan cıkaracağımı falan duşunuyor ama garip bir şekilde benimle sık sık iletişim kuruyor ve gayet iyi davranıyor. Bu olay cok canımı sıkmaya başladı. Dun baya ağzımı aradı, bir şekilde geciştirdim. Bir de daha iyilerini bulabilirdin dedi birkac kez. Bir insan arkadaşı hakkında nasıl boyle konuşabilir aklım almıyor. Sevgilime anlatsam arkadaşına cok guvenir ve biraz saftır yanlış anladığımı duşunecek muhtemelen. Ne yapmam gerek?
Not: annem ve babam pek yanımda olmadığı icin ve yalnız yaşadığım icin, arkadaşlarıma da her şeyimi anlatmak istemediğim icin buraya danışıyorum. Acımasız yorum gelmezse mutlu olurum.