Bismillahirrahmanirrahim

Arkadaslar merhaba suan ıngılterede oldugum ıcın onlıne onaylama yapabilme imkanım var sadece trye gelmem yakın zamanda biraz zor.

Sadece Salı Gunleri Tr Saati ile 15.00 ve 03.00 Saatleri arasında iş teslimatı yapabiliyorum.

Ama normal hergunde Tr saati ile gece 04.30dan sonra 3 saat kadar bir online surem oluyor skypeta hep acık konumda yardımcı olmaya calışırım o saatlerdede.
İşte calıştıgım icin sadece salı gunleri izinliyim diger gunlerdede calışma saatlerim cok esnek ve tr saatiyle uyumlu degıl gece onlıne oldugum yukardaki saat aralıgında 04.30dan sonra pc başındayım yinede sipariş teslim etmeye calışırım hergun

Herturlu Gmail Facebook Knight online oyunların dogrulamaları tum dogrulamalarınız hızlı bir şekilde online olarak yapılır

Sistemin İsleyiş Şekli Skype Uzerinden Telefon dogrulaması icin numara istiyorsunuz

Numaralar +44 yani 0044 olarak başlıyor ingiltere gercek hatları

numarayı aldıktan sonra kodu yollatıp engec 1dk icinde kodunuzu almış oluyorsunuz bunun garantisini sadece salı gunleri izinli oldugum iş alımlarının acık oldugu icin garanti veriyorum yukardaki saat aralıgında.

Normalde Kanal Tesliminde onaylanmış şekilde teslim etmek isterdim ama hem kanallarınızın guvenliği hemde kapanmaları onlemek icin bu daha guvenli kendi fikrim

Konuda Fazla Profesyonellik beklemeyin Basitce Anlatılmış Şekli Paranı Yatır Bakiyen Kadar Numara İste Dogrulamanı Al Alışveriş Sonlansın

İnanın evde sadece pcde calışıp boş vaktim olsaydı Daha Professyonel bir konu olurdu ama Elden Gelecek Birşey Yok

En az Sipariş 5 TL yani 5 dogrulama hakkınız oluyor

Odeme Yontemleri=Paypal Webmoney Ziraat Bankası

Fıyat: Her Dogrulama İcin 1 TL Dolar Bazında 0.37 Dolar

Ornek 20TL yatırıp excelde bakiye acılıp 5 dogrulama şimdi 15ini sonra olarakta yapabilirsiniz şuanlık her 2haftada bir 150 hat temin edebiliyorum guncel olarak 1300 dogrulamalık stoğum vardır.

izin gunlerimi boş gecirmektense bu işe girmeyi tercih ettim allah sonumuzu hayır etsin inşALLAH.