merhaba hanımlar
uzatmadan konuya girmek istiyorum. benim bir sevgilim var ve cok iyi anlaşıyoruz kendisiyle birbirimizi de cok seviyoruz. olayı anlamanız acısından bazı ayrıntıları vermek istiyorum once..
benim yurtta kaldığım donem yurtta ortak arkadaş vasıtası ile tanıdığım bir kız vardı. direkt olarak muhabbet kurmadık hic ama arkadaşımın yanında zaman zaman gorurdum.kızın adı da meltem olsun.bu kız mezuniyetten sonra da kpss de derece yaptı hatta etrafında da başarılı saygıdeğer bulunan biri. bende derece yaptığını duyunca cok imrenmiştim inşallah bende yaparım diye

neyse kaderin bir cilvesi mi desem bilmiyorum, meltem mezun olduktan kısa bir sure sonra(benden 2 yaş daha buyuk) sevgilim teyze oğlunun sevgilisini tanıyor musun falan diye sordu, resmini gosterince de anladım ki o kız meltemmiş. birkac ay once de nişanları oldu hatta bunların..bende esprisini yaptım 'aa bir nevi elti olucağız demek, bilseydim onceden muhabbet falan kurardım' dedim. gulduk oyle..

neyse dun sevgilim ablası gibi gorduğu bir akrabasından bahsederken 'senin resimlerini gordu, daha tanışmadan seni cok seviyor'falan dedi.. bende beni mi cekiştirdiniz diye gulerek sorunca oğrendim kiiii...

kayınvalide adayım meltemi cok beğenmiş. 'cok guzel kız boylu poslu, kpssde de derece yapmış' falan diye ovuyormuş surekli. sevgilime donup 'siz o kadar yakışmıyorsunuz mesela' demiş... o beni beğenen abla da 'sen daha şimdiden kvliğe başlamışsın, kız su gibi hic hakkını yeme, meltemden kat kat daha guzel, daha cok yakışıyorlar' demiş. sevgilim normalde asla laf taşımaz ama bu olayı akrabası beni savundu diye hoşuma gideceğini duşunerek anlattı bence. bozuntuya vermedim ama kv adayımın boyle soylemesine uzuldum..

ve o kıza karşı elimde olmadan bir kıskanclık duymaya başladım sanki. normalde hic kıskanc biri değilimdir ama istemeden kıskanmaya başladım. kpss de de derece yapmış ve benim derslerim o kadar iyi değil. ne bileyim ileride surekli bizi kıyaslamalarından korkuyorum sanırım. sizce tanışınca beni severler mi? dert oldu biraz bu olay bana.. bizi goren herkes yakıştırır normalde, kv beni oğuna yakıştırmıyor gibi hissettim..
sanki beni sevmeyip surekli meltemle kıyaslayacaklarmış gibi hissediyorum ve meltemi de kıskanıyorum. normalde ona karşı gayet pozitiftim ama bu olaylardan sonra meltemi de kafamda buyutup kendimi eksik hissetmeye başladım.ozguvenim kırıldı sanki. bu duygudan kurtulmak icin ne yapabilirim? ve sevgilimin ailesiyle tanışınca bu durum değişir mi?