Arkadaşlar mrb ben cok kucuk yaşta evlendim ve 15 yıllık bir evliliğim oldu bir oğlum var ayrılalı fazla olmadı sormak istediğim şu eski eşim beni eski sevgilisi ile aldattı sosyal medya da konuşurlar ken yakaladım ve kadında evli cocukları var utanmazın 20 yıldır unutamamış eşimin dediğine gore bir aydır goruşuyorlar mış ben ona yazdıklarını gorunce şok oldum cunku biz cok mutluyduk ve beni cok seviyordu yada ben oyle zannediyor dum bu yuzden cok sinirlendim bide ustune bana sen kimsin hadi ayrıl kapı orda gibi kelimeler kullandı bende hic yapmadığım şeyi yaptım ortalığı yaktım yıktım sonrasında herşeyimizi iki yıl once abisinin ustune devrettiği ni oğrendim daha cok sinirlendim cocugunu nasıl duşunmedin diye guya ticaret yapacaklar mış ondan verdim ustunde olmayan arsayı anlaşma protokolune yazdırdı beni kandırdı cocuga verecekti guya boyle sacma sapan şeyler yaşadım kac aydır yalvarıyor beni sevdiğini soyluyor pişman oldugunu dile getiriyor perişan hale geldi ayaklarıma kapandı sizce ne yapmalıyım guvenemiyorum onca şeyi nasıl yaptı ruhum duymadı sizce inanayımmı