Oncelikle ramazan ayında orucum yalan soylemiyorum. Cunku daha once buna benzer konuyu sordum inanmadınız, inanmayanlar yazmasın.
Şimdi benim 3 tane adayım var. Gecen haziran ayında duğunume 1 hafta kala ayrıldığım icin biraz tereddutlerim var.
Birinci aday couchsurfing uzerinden değişim programı ile tanıştığım birisi, İş yeri ayarlamış bu programı. Kendisi yurt dışında yaşıyor ama bir arap ulkesinde. Bana ilk başta olabilir gibi geliyordu ama şimdi olumsuz bakıyorum. Ailesini, işini arkadaşlarını bırakıp benimle evlenip yaşadığım şehre yerleşmek istiyor. Aslında kendisini istemediğimi soyluyorum cunku burda iş bulma alışma yerleşme sureci baya uzun. Ama ucuşlar acıldıktan sonra geleceğini ve her şeyi cozup halledeceğini beni cok sevdiğini soyluyor hem de her gun.
İkinci aday, arkadaşımın arkadaşı şuan aynı şehirde değiliz ve o da ailesiyle beraber yanıma geleceğini fazla uzatmadan evlenmek istediğini soyluyor, onunla da olabilir mi diye denedim de bilmiyorum, buraya gelecek yeniden iş bulma durumu evi yok,kalacağı yer yok. Yani kirada oturucaz sıfırdan başlıcaz falan, zor bir surec. Ama cocuk karakter olarak her şeyiyle tum huylarıyla tam istediğim gibi birisi. Ona da olmaz falan desem de beni ikna etmek icin her şeyi yapıyor.
Evet 3. son aday (başka adaylar var ama onları ciddi bulmuyorum)
Bu adayı size daha once bahsetmiştim. Kendisi ile kasım ayından beri tanışıyoruz. 1 ay falan sevgili olduk, sonra ben mantık cerceveme sığmadığı icin ayrıldım. Kendisi buyuk bir devlet hastanesinin başhekimi bir de zengin (ailesinden gelen zenginlik var)
ve bana cok değer veriyor, her zor anımda yanımda, gecen bir şey oldu hemen halletti ki benim 20 gunde halledebileceğim bir mesele.
hasta olurum o vardır, mutsuz olurum o vardır. Ve bunların hepsini sen yanıma yakışmıyorsun olmuyor, mantıksız bir ilişki dediğim halde seni istemiyorum dediğim halde yapıyor. Kendisi evlenmiş boşanmış ve benden 11 yaş buyuk bir de iki cocuğu var e ben hic evlenmedim yakıştıramıyorum, ailem de istemiyor hem cocukları olduğu icin hem bizden maddi olarak aşırı farklı oldukları icin.
Arkadaşlarım bence kacırma diyorlar. bilmiyorum kafam cok karışık. Yardım ve oneri istiyorum