Dun komşumuzun kızıyla alışverişe gittik. Cocuk 11.5 yaşında. Denediği kıyafetler ustunde kalsın cıkalım dedik. Barkodlari sokulecekti. Pantolondaki barkot poposunun cok az ustunde, poposunda sayılırdı, bluzdeki de altındaydı hemen. Kasaya gittik. Erkek personel vardı. Ozellikle pantolondaki barkottan oturu gayet kibarca bayan personeli cağırır misiniz lutfen, barkotlari sokmek icin dedim. Meşgul hanfendi diyip, geldi cocuğun yanına tisorttekini aldı. Bırakın dedim. Yuksek sesle birazcik. Buraya bakın diye bağırıp gitti. Sonradan kafama takıldı haksız mıyım Allah aşkına. Ne munasebet musade etmediğim halde cıkarıyor. Şikayet etmek istiyorum. Ama kararsızım ben mi abarttım acaba diye kendime soruyorum.

Tıbbi sekreterim. Doğu karadenizin kucuk bir ilinde yaşıyoruz ilce de virus vakası yok şu anlık. Cocuk heveslendigi icin kalsın dedik. Ustunden cıkarılabilirdi de, o an cıkarmadık kalsın dedik ama kasiyerin yaptığı olabilir denilmiş. Biz beraberdik annesi yanımızda değildi o anda, cocuğun kısmen velisi sayılırdim. İstemediğim halde neden dokundu acmaya calıştı ki