Merhaba. iPhone 12 prom vardı. Yaklaşık 2 ay once almıştım yeni 0 olarak aldım. Garantisi her şeyi var.2. el almadım şarj aleti falanda almıştım. Bir gece şarjı arkadasıma verdim. Onun şarjı yoktu o da gecesinde işi cıkıp başka bir yere gitmişti. Bizim karşıda bilgisayarcı var. Oradan 1 gecelik şarj aleti aldim 40 TL'ye falan. Cakma olduğunu bılıyordum zaten gecelik takacaktım. Şarja takip uyudum sabah uyandığımda cihaz aşırı sıcaktı kapalıydı. Şarjdan cıkartıp soğumasını bekledim. Soğudu yine acılmadı şarja taktım bekledim yine tepki yok. Telefoncuya gittim anakart manakart dedi orada dedim şarj soketi bozulmustur belki kablosuz şarja koydum yıne şarj almıyordu. Garantiye gonderdim kullanıcı hatası falan deyip yolladılar. Fotoğraf parcaya gonderdim anakart değişmesi lazim tamir yapilamaz falan dedi. Anakartta e telefon fiyatında vel asıl kelam ben şimdi dava edebilir miyim bu telefoncuyu? Kusurlu urun satmasından falan bilmiyorum var mı oyle bir şey?
Şu an 8 Plus kullanıyorum inanın şarja takmaya korkuyorum 10 20 dk falan takiyorum hic de girmiyorum daha sonra cıkartıyorum aralıklı olarak takıyorum 7 Plus'umda boyle olmuştu.
iPhone 12 iPhone 12 Pro cop oldu
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●11 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- iPhone 12 iPhone 12 Pro cop oldu