Selam kk uyeleri
Siteyi uzun zamandır takip ediyorum ama uyeliği yeni aldım. Konuma gelirsek Ekim ayında nisanlimdan ayrıldım. 7 senelik bir ilişkiydi ama artık son zamanlarda yaptığı psikolojik baskı dayanılmaz hale gelmişti. Aileme soylemeden once anneme soyledim. Annem ilk başta duzeleceğini duşundu ama kararlılığımı gorunce vazgecti. Babama soyledim beklediğim gibi tepki vermedi tamam kızım dedi ki normalde sınırli bir insandır. Şok oldu sadece nişanlımı cok seviyorlardı. Kabullendiler herkes destek oldu halalarim amcalarim vs. Daha sonra aynı okulda calıştığım birinden hoşlanmaya başladım. İkimiz de yeni atamaydik. İkimiz de okula yeni gelmistik gel zaman git zaman konuştuk anlaştığımizi fark ettim eski ilişkiden bahsettim o anlattı. O da benden hoşlanmış geldi soyledi. Her şey cok iyiyken bana mezheplerimizin farklı olduğunu soyledi. Kendisi ve ailesi icin onemli degildi. Ben de bizimkilerin sorun yapacağını soyledim ama aşarız dedim. Annem ve kardeşime soylediğimde cok aşırı tepki verdiler. Bu kadar karsi olduklarını biliyordum. İlişkinin uzerinden 5 ay gecti. Ben karşımdaki insani cok seviyorum ama ne yapmalıyım bilmiyorum. Akıl verir misiniz bana?