Merhaba Arkadaşlar :
Youtube konusunda coğu arkadaş beni tanıyordur.Son iki gundur başıma sıkca gelen bir olayın ozunu anlatacağım.
Zamanında Muslera06 (serkan) dostum bir kanalın satış fiyatnın aylık kazancının 3 katı fiyata satılmasını uygun goruyorum ve oneriyorum demişti birkac konuda...Ş
Şimdi vesselam bakıyorums atış konularına bu işi bilenin - bilmeyenin ağzında aylık kazancının 3 katı fiyatı lafı dolaşıyor...adam konu acmış kanalım kac para eder arkadaşlar diye...hop atlamış bi arkadaş aylık kazancının 3 katı diyor...
Bu neyin ne olduğunu bilmeyen akradaşlar benim aylık 2.000 tl gelirli kanalım var 6.000 tl verin hadi satayım kanalı ! o arkadaşlar duşunmeden atlmaası lazım oğle değilmi...ama bunu desen o arkadaşlara hic ses cıkmaz...bu lafı solerken kimse art niyetli değil serkanın lafının yansıması bole geldi gunumuze....
şimdi serkanın veyada bu işi bilen ustadlarımızın kanal fiyatı konusundaki 3 katı olayını acıklayacağım :
KANAL NASIL AYLIK KAZANCININ 3 KATINA SATILIR !!!
KANAL EN AZ 6 AYLIK ACIKTIR
KANAL EN AZ 3 AYDIR DUZENLİ OLARAK STABİL BİR FİYAT KAZANIYORDUR VE BU KAZNADIĞINI ADSNESEDEN VEYA PARTNERDEN ALMIŞTIR.
KANALIN VİDEO KAYNAĞI MEVCUTTUR
KANALIN UYARISI YOKTUR
Bu şekilde bir kanal olursa eywallah aylık kazancının 3 katı lafı edin....
ama diğer turlu kanal daha 1 aylık daha 10 gundur 50 tl kaznaıyor adam kanala aylık 1500 tl yapar 3 aylık 4500 tl yapar dmeeyin yani yok ole bir hikaye....
umarım faydalı olur....
Cumleten bol akzanclar
Kanal Fiyatlandırılması hakkında !!! Beyto33
Sıcak Fırsatlar0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- Sıcak Fırsatlar
- Kanal Fiyatlandırılması hakkında !!! Beyto33