Herkese merhaba, cevaplarınız icin şimdiden teşekkur ederim. 1,5 ay once evlendim. Ailem ve eşimin ailesi ile aynı şehirdeyiz ancak yaklaşık 1-1,5 saatlik mesafedeler. Evlendiğimden beri bir defa ailemin yanına gittim, birbirimizden uzak ve mesafeli durduk. Eşimin ailesine de uğradık orada da aynı şekilde dikkat ettik. Normal yaşantımızda da izolasyona dikkat ediyoruz. Ben market alışverişi dışında cıkmıyorum. Eşim ayda birkac gun işe gitmek zorunda, onun dışında cıkmıyor.
Evlendikten sonraki ilk bayram olduğu icin aileleri ziyaret etme konusunda kararsızdım. Eşim bayramın bir gunu calışmak zorunda, o zaten gelemez. Eğer gideceksem bu akşam cıkıp kendi aileme gitmem ve 4 gun orada kalmam gerekecek. Eşimin ailesine de sokağa cıkma yasağından dolayı zaten gitmeyeceğim. İşlerim de var. Evden calışıyorum ve cok yoğunum, bu tatilde işlerimi biraz duzenleyebilirim, dinlenebilirim ve evde yapılacak işlere eğilebilirim, hala tamamen yerleşemedik. Yani uzun lafın kısası, en mantıklısı, hem işlerimi yoluna koymak hem de sosyal izolasyona maksimum şekilde dikkat etmek icin evde kalmak. Bu yuzden gitmeyeceğim.
Ama sonucta bayram olduğu icin acaba ailem icten ice uzulur mu diye duşunuyorum. Annem ve babam yalnız. Onlar gelmememi soyluyor. Yine de icim bir turlu rahat etmedi. Siz ne duşunuyorsunuz? Aslında ne duşunduğunuzu biliyorum ama icimi nasıl rahatlatabilirim sizce?