Merhabalar, ozellikle kullanıcıları yorumlarsa memnun olurum. Akıllı telefon adı altında kullandığım ilk telefon iPhone 4'tur. Kendisi piyasaya cıktığı zamanlar almıştım ve o zamanlar beklentimi fazlasıyla karşılıyordu ancak 5 modeli ve serileri cıktığı zamanlarda guncellemelerden de kaynaklı olarak aşırı kasma ve kullanılamaz hale gelme gibi sıkıntıları vardı kısa surede, bu yuzden Android tarafına gectim ve uygulama APK anlamında ozgurluğu seviyordum ancak son zamanlarda aldığım Android'lerde pilde aşırı ısınma yaşıyorum elbette benim de payım buyuk hafızanın sınırlarını zorluyorum vs. lafı cok uzattım biliyorum ama once hakkımda biraz bilgi sahibi olup ona gore yorumlamanızı istiyorum. Hem performans acısından (kamera pek onem arz etmiyor) hem de kullanım kolaylığı acısından iPhone 12 sizce tercih edilir mi? Şoylede duşunuyorum ornek olarak herhangi bir Android'e 6-7.000 TL verip 1-2 yıl sonra yarısı fiyatına bile satamayacağımı biliyorum. Bunun yerine iPhone 12 alıp ileride değişmek istediğim zaman aman aman bir değer kaybetmeden satabilirim. Sizin yorumlarınız nedir bu konuda tecrubeli kişilerden goruş bekliyorum.

Okumak icin vaktiniz yoksa başlığı dikkate alarak yorumda bulunabilirsiniz, teşekkurler.