Hareketlerine uyuz oluyorum tamam ne istersem alıyor eve herseyi dolduruyor a dan Z ye maddi değil ama manevi sıkıntılar cok buyuk....
Bayat ekmek kavgası oluyor evlendiğimizden berii....sorun ediyor...zaten oturduğmuz ev rutubetli tavanları delindi kapkara akıyor dun yağmur yağdı bugun salonun ortasına su damlıyor tavandan...
Alt katlarda eşmn akrabaları oturuyor...bağrışsak duyuyorlar rezil oluyoruz yemin ediyorum caresizim.
Mutlu değiliz.
2 yasında evladımız var.
Corapsız oldugunu gorduğu an kıyameti koparıyor eşim... o kadar bağırıyor ki annesi gibi corap takıntısı da var illa corap ayağında olacak yaz kış 5 dk bile corapsız durmayacak cocuk... beni bile corapsız gorsunler ayağına corap giy derler .
Herneyse şuan ellerm titriyor karnım ağırıyor stresten kalbım carpıyor...ağlıyorum. ...
Cunku cok fazla mudahale ediyor eşm.
Şimdi Corona dan dolayı calışmıyor 10 gun daha evde Allahımm her ama her gun tartışıyoruz ya yok tarrışmasız gecen bir gun...
Az once mesela cocuk cok ağlıyordu cok ağladı ne versem susturamadm 2 yaş sendromunda zaten
"Sus kız" diye bağırdılar alt kattan kızıma....
(Ki goruşmuyoruz)...
Sonra corba yaptm kızıma . İcine Eşimin dun aldığı ekmekten koyacaktım doğrayacaktm...
Her zamanki gibi mudahale etti tabi.
Dun alınan ekmek ne kadar bayat olabilir Allah aşkına...
Zaten esım her zaman der "bayat ekmek corbalara doğranır" diye....
Ee tamam sorun ne... kendisi yemediği bayat ekmekten kızıma bile doğrattırmıyor...
Musaade etmiyor...
Evde hep ben yiyorum bayat ekmekleri.
Evlendiğimzden beri bu huyundan bıktım.
Az once yine kızımın corbasına dunku ekmekten doğrayacaktm musaade etmeyınce kızdım ofkeme yenik duştum.
Tatlı kaşığını eşime fırlattm.
O da koluma yumruk attı.
Ananın şeyine at dedi.
İlk defa annemin adını andı kavgamızda.
2 yaşındaki kızım da etkileniyor kavgalarımızdan.... ağladı korktu cocuk yazık değil miii

Evet kaşığı fırlatmasaydın diyeceksiniz ama artk yıllardır buraya kadar geldi...
Dunku ekmeği corbaya doğrama diyor ya

Şimdi zaten dışarı cıktı ve kendisi oruclu.....
Allah aşkına bırsey diyin